|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:52 am
M-Teen ja narazie spadam z gildii bo nudno tu troszu.. siedze na forum gai smile jak cos PMek ^^' paps papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:54 am
Lethiel łojejq redface .. nie dziekooj razz .. mialam cie jako pisarza.. a teraz wlasnie aktualizooje friend lista wink whee mhm- no tak stary nick i jeszcze niezapomniany heh- fajnie sie rumienisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:56 am
Shiinma Lavagetas_heqetai Shiinma Aaachaaa... *przypomina jej sie zachowanie protoplasty* No tak stare dziendobry Hej Lavus ;3bo sie zarumienie ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*turla sie z nudow* bli bli bli..... nawet lurkowanie mnie juz nudzi......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel łojejq redface .. nie dziekooj razz .. mialam cie jako pisarza.. a teraz wlasnie aktualizooje friend lista wink whee mhm- no tak stary nick i jeszcze niezapomniany heh- fajnie sie rumienisz *rumieni sie jeszcze bardziej* redface dziekooje wink whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
< siada na kanapie i popija herbatke >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:57 am
opcy *turla sie z nudow* bli bli bli..... nawet lurkowanie mnie juz nudzi...... yay !! whee wzorowy turlacz 3nodding :] *skacze na niego* *turl turl z opcym* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel łojejq redface .. nie dziekooj razz .. mialam cie jako pisarza.. a teraz wlasnie aktualizooje friend lista wink whee mhm- no tak stary nick i jeszcze niezapomniany heh- fajnie sie rumienisz *rumieni sie jeszcze bardziej* redface dziekooje wink whee blaugh hehe slodko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy *turla sie z nudow* bli bli bli..... nawet lurkowanie mnie juz nudzi...... yay !! whee wzorowy turlacz 3nodding :] *skacze na niego* *turl turl z opcym* whee 4laugh to jak sie turlamy wzdluz pokoju czy w poprzek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:00 am
Illune Cześć...piszemy już tu czy jeszcze niekt�rzy siedzą na tamtym temacie? event sie skonczyl 7 godzin temu.... pewnie juz te forum zamkniete jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:01 am
opcy Lethiel opcy *turla sie z nudow* bli bli bli..... nawet lurkowanie mnie juz nudzi...... yay !! whee wzorowy turlacz 3nodding :] *skacze na niego* *turl turl z opcym* whee 4laugh to jak sie turlamy wzdluz pokoju czy w poprzek? hm.... na skos twisted *turlu turlu 4laugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:01 am