|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:10 am
BeeWolf_san Nie no jak takim czymś mi w gosci przychodzisz to ja podziekuje za taka wizyte zreszta jestem chory i goscie nie przyjmuja wizyt, A tak wogóle to damski klub. aaaaaaa... dobrze, że mi przypomniałeś, bo miałem ci to już w sobote powiedzieć... to wcale nie była kobieta... ma na imię Albert, a to był klub transsexualistów, pomyliłeś drzwi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Szybko się przebiera w innye ciuszku toraz bede jak "Vam Dam" A teraz to jakim bohateram jestem, goracy buzieczek wink :* bez koszulki jest o wiele lepiej wink :* redface Dziekuje:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *ściska przyjacieslko* 4laugh nie płakusiaj *przytuuuuulas* wypedzaja mnie ze społkowania crying Lethiel ciemu placzesz sad *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh nie smootaj !!!! whee normalnie zamykam sie w sobie i nie wychodze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] *zauwaza lethi wskakujaca pod fotel* .. taak, ja..ja rozumiem 3nodding hey wszystkim. xd *wylazi spod fotela* witaj wink whee 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:12 am
*przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam ninja już mi lepiej blaugh ograbił kilkudziesieciu kolesioof biggrin zatopilam ze 30 statkoow biggrin .. hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj wink Hej Lethi *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:13 am
Lavagetas_heqetai M-Teen *ściska przyjacieslko* 4laugh nie płakusiaj *przytuuuuulas* wypedzaja mnie ze społkowania crying Lethiel ciemu placzesz sad *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh nie smootaj !!!! whee normalnie zamykam sie w sobie i nie wychodze XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san Nie no jak takim czymś mi w gosci przychodzisz to ja podziekuje za taka wizyte zreszta jestem chory i goscie nie przyjmuja wizyt, A tak wogóle to damski klub. aaaaaaa... dobrze, że mi przypomniałeś, bo miałem ci to już w sobote powiedzieć... to wcale nie była kobieta... ma na imię Albert, a to był klub transsexualistów, pomyliłeś drzwi sweatdrop EEeee ze co ja do niczegosie nie przyznaje, ja do rzadnych drzwi dawno nie pukałem... /no chyba ze u przema ale to inna psrawa bo on ma Domofon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:14 am
Kukus BeeWolf_san Nie no jak takim czymś mi w gosci przychodzisz to ja podziekuje za taka wizyte zreszta jestem chory i goscie nie przyjmuja wizyt, A tak wogóle to damski klub. aaaaaaa... dobrze, że mi przypomniałeś, bo miałem ci to już w sobote powiedzieć... to wcale nie była kobieta... ma na imię Albert, a to był klub transsexualistów, pomyliłeś drzwi sweatdrop eek Wilczku czy ja o czyms nie wiem? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:15 am
Omega Sun Kukus BeeWolf_san Nie no jak takim czymś mi w gosci przychodzisz to ja podziekuje za taka wizyte zreszta jestem chory i goscie nie przyjmuja wizyt, A tak wogóle to damski klub. aaaaaaa... dobrze, że mi przypomniałeś, bo miałem ci to już w sobote powiedzieć... to wcale nie była kobieta... ma na imię Albert, a to był klub transsexualistów, pomyliłeś drzwi sweatdrop eek Wilczku czy ja o czyms nie wiem? crying EEeeee..no nie.. :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:15 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja już mi lepiej blaugh ograbił kilkudziesieciu kolesioof biggrin zatopilam ze 30 statkoow biggrin .. hej co sie stalo 0_o witaj Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|