|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:34 am
M-Teen Lavagetas_heqetai M-Teen zabawa chcesz zabawy? *pstryk* *welka beczka pojawia sie na srodku pokoju i zaczyna grac muzyczka* *KABOM!* *z beczki wyskakuje konfetti i pojawia sie fontanna Coca-coli* *muzyczka nadal gra* zabawne co? lol opcuuś ;3 gratulacje ^^ nu senks :cD ale zamiast konfetti wolałbym nagą panią XD a tak myslalam zeby dodac ten 'drobiazg' ale jednak nie! TO MA CIESZYC MOJE OCZY twisted a ja nie szukam atrckjii pokroju mężczyzn... sweatdrop blaugh no problem- ja moge wyskoczyc z tej beczki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Fany masz kolczyk 3nodding wiem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:35 am
Kukus daj powąchać *niuch niuch* nie, tej nie znam... biggrin no pewnie ze nie to moje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:36 am
muszę się nim dobrze zająć biggrin hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus daj powąchać *niuch niuch* nie, tej nie znam... biggrin Zostaw bo mu wszystko wywachasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy witam......... dzis juz przy wjsciu gaia oradowała mnie pinklinkiem! xd czesc... mi na wejsciu tylko sie przywiesila... sweatdrop a mnie wywaliło "ani bez dziękuję, ani bez spier...idź sobie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chce ktos kupic list z listopada albo ze stycznia- kazdy po 4500k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:37 am
Alitka eh, on jest strasznie zazdrosny... 4laugh nadal czekamy na odpowiedź blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:38 am
Kukus Ozzwald opcy witam......... dzis juz przy wjsciu gaia oradowała mnie pinklinkiem! xd czesc... mi na wejsciu tylko sie przywiesila... sweatdrop a mnie wywaliło "ani bez dziękuję, ani bez spier...idź sobie" kukus moze skoczymy wlac jakiemus ickowi na ulicy.. wkoncu to lany poniedzialek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:38 am
Kukus Uriell Angel of Death Kukus a ty kto? ile masz lat? wiesz kim jest Landryn? kukus a ty na dzieńdobry podrywasz ale tym razem pudło heheheh nnie podrywam tylko kładę grunt pod farbę xd ze mnie to zwariowana 18 szokuję każdego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:39 am
Mistle M-Teen Lavagetas_heqetai M-Teen zabawa chcesz zabawy? *pstryk* *welka beczka pojawia sie na srodku pokoju i zaczyna grac muzyczka* *KABOM!* *z beczki wyskakuje konfetti i pojawia sie fontanna Coca-coli* *muzyczka nadal gra* zabawne co? lol opcuuś ;3 gratulacje ^^ nu senks :cD ale zamiast konfetti wolałbym nagą panią XD a tak myslalam zeby dodac ten 'drobiazg' ale jednak nie! TO MA CIESZYC MOJE OCZY twisted a ja nie szukam atrckjii pokroju mężczyzn... sweatdrop blaugh eeeeee tam striptiz pudziana to bylo by cos xd CO WY!? STRPTIZ PUDZIANA!? oMG chbya bym sie pozygala na miejscu xp xp sweatdrop jakbym moje cacko udoskonalila w strptiz mojego nieiwedzacegooniczymzejestmoim ukochanym ukchanego <3 mmmmm wtedy by bylo ciekawie twisted heart rawr domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kukus daj powąchać *niuch niuch* nie, tej nie znam... biggrin no pewnie ze nie to moje xd blee... ty świnio... *wali go butlą w czapę* wypłukuj pianę spod worka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Alitka muszę się nim dobrze zająć biggrin hehehe "na chomika" każdy facet to lubi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|