|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:28 am
Lavagetas_heqetai witam nie znamy sie jeszcze-- Lava wink a teraz nam powiedz gdzie żeś tę łapę trzymał? eek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:29 am
Kukus Lavagetas_heqetai witam nie znamy sie jeszcze-- Lava wink a teraz nam powiedz gdzie żeś tę łapę trzymał? eek wink redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus a ty kto? ile masz lat? wiesz kim jest Landryn? kukus a ty na dzieńdobry podrywasz ale tym razem pudło heheheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:30 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai witam nie znamy sie jeszcze-- Lava wink Jaka Lava E.T i tyle... tudiż kredek, mazaczek, flamasterek, pisarzyk, pędzelek "to mi sie podoba", Długopisik, itd aka Rysik, aka Cwaniak Karteczka, aka Krecha, aka Bartolini Bartłomiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:31 am
Uriell Angel of Death cze kochanie (niepisał bym tego bezsensu bo w końcu jestem u ciebie ale tym zboczkom trzeba pokazac że jesteś zajęta blaugh ) Sera, ty pamiętaj, że my eliminujemy konkurencję jeśli czujemy się zagrożeni domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:32 am
eh, on jest strasznie zazdrosny... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy witam......... dzis juz przy wjsciu gaia oradowała mnie pinklinkiem! xd czesc... mi na wejsciu tylko sie przywiesila... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
daj powąchać *niuch niuch* nie, tej nie znam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:33 am
Lavagetas_heqetai M-Teen zabawa chcesz zabawy? *pstryk* *welka beczka pojawia sie na srodku pokoju i zaczyna grac muzyczka* *KABOM!* *z beczki wyskakuje konfetti i pojawia sie fontanna Coca-coli* *muzyczka nadal gra* zabawne co? lol opcuuś ;3 gratulacje ^^ nu senks :cD ale zamiast konfetti wolałbym nagą panią XD a tak myslalam zeby dodac ten 'drobiazg' ale jednak nie! TO MA CIESZYC MOJE OCZY twisted a ja nie szukam atrckjii pokroju mężczyzn... sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:34 am
Uriell Angel of Death Kukus a ty kto? ile masz lat? wiesz kim jest Landryn? kukus a ty na dzieńdobry podrywasz ale tym razem pudło heheheh nnie podrywam tylko kładę grunt pod farbę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:34 am
Kukus Uriell Angel of Death cze kochanie (niepisał bym tego bezsensu bo w końcu jestem u ciebie ale tym zboczkom trzeba pokazac że jesteś zajęta blaugh ) Sera, ty pamiętaj, że my eliminujemy konkurencję jeśli czujemy się zagrożeni domokun wink dobra my mykamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|