|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:15 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Ale on już ma szpital i opiekuna ..a kaftan nosi regularnie 3 razy w tygodniu przez 6 godzin to poprawia krazenie !!!! ale teraz jest w szoku i trzeba go znów na jakiś czas zapakować w kaftanik sweatdrop [ Zapedza rozebranego kukusa do kata ] No moj panie co masz an swoje usprawiedliwienie czemuu w skarpetce biegasz po melinie ?? On tak czasem ma .. musimy być bardzoe spokojni .. i podejsc do niego w sposob cielpy i mily .. no zesz kur .. wdziewaj kaftana i zapier ..do Katerki osle jeden kruca bomba !!! crying czemu pan jest niemiły question zajebać panu question domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:18 pm
Kukus czemu pan jest niemiły question zajebać panu question domokun Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:19 pm
BeeWolf Kukus czemu pan jest niemiły question zajebać panu question domokun Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:23 pm
Kukus BeeWolf Kukus czemu pan jest niemiły question zajebać panu question domokun Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nie crying tylko znajdż sobie wieksza skarpetke bo to jest sarpetka jak dla krasnala ..!!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:23 pm
BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus czemu pan jest niemiły question zajebać panu question domokun Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nie crying tylko znajdż sobie wieksza skarpetke bo to jest sarpetka jak dla krasnala ..!!!! eek no żesz... podkolanówki mi Ozzwald zajebał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:29 pm
Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus czemu pan jest niemiły question zajebać panu question domokun Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nie crying tylko znajdż sobie wieksza skarpetke bo to jest sarpetka jak dla krasnala ..!!!! eek no żesz... podkolanówki mi Ozzwald zajebał moze chcesz moje Skarpetki ?? !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 7:36 am
laaaaaaaaaaaaaaaaaa... odpierdala mi... ostro na dekiel wali... zara ociepieje... laaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:16 am
Kukus laaaaaaaaaaaaaaaaaa... odpierdala mi... ostro na dekiel wali... zara ociepieje... laaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:16 am
Sei chan Kukus laaaaaaaaaaaaaaaaaa... odpierdala mi... ostro na dekiel wali... zara ociepieje... laaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaa eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:19 am
*Siada na schodach*A może potrzeba mu lekarza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:22 am
*Rozgląda się*Ide poszukać Ozziego, może siedzi w swoim pokoju whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:23 am
Sei chan *Siada na schodach*A może potrzeba mu lekarza..... lol.. ja mysle ze to zwylky napad gloopawki 3nodding .... mialam dzisiaj 2 whee xd ....... pierwszy na informatyce z powodu sloika po ogoorkach na parapecie.. a droogi nie pamiętam xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:25 am
Lethiel Sei chan *Siada na schodach*A może potrzeba mu lekarza..... lol.. ja mysle ze to zwylky napad gloopawki 3nodding .... mialam dzisiaj 2 whee xd ....... pierwszy na informatyce z powodu sloika po ogoorkach na parapecie.. a droogi nie pamiętam xd xd xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:26 am
Sei chan Lethiel Sei chan *Siada na schodach*A może potrzeba mu lekarza..... lol.. ja mysle ze to zwylky napad gloopawki 3nodding .... mialam dzisiaj 2 whee xd ....... pierwszy na informatyce z powodu sloika po ogoorkach na parapecie.. a droogi nie pamiętam xd xd xd eek hieh.... nic na tio nie poradze.... czasami sie zdasha xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:27 am
Lethiel hieh.... nic na tio nie poradze.... czasami sie zdasha xd xd xd Hieh.. Ide pobuszować w pokoju Ozziego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|