Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 94 95 96 97 98 99 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Thu Sep 23, 2004 1:15 pm

BeeWolf
Omega Sun
BeeWolf

Ale on już ma szpital i opiekuna ..a kaftan nosi regularnie 3 razy w tygodniu przez 6 godzin to poprawia krazenie !!!!

ale teraz jest w szoku i trzeba go znów na jakiś czas zapakować w kaftanik sweatdrop

[ Zapedza rozebranego kukusa do kata ] No moj panie co masz an swoje usprawiedliwienie czemuu w skarpetce biegasz po melinie ??

On tak czasem ma .. musimy być bardzoe spokojni .. i podejsc do niego w sposob cielpy i mily .. no zesz kur .. wdziewaj kaftana i zapier ..do Katerki osle jeden kruca bomba !!!
crying

czemu pan jest niemiły question
zajebać panu question domokun
PostPosted: Thu Sep 23, 2004 1:18 pm

Kukus

Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Thu Sep 23, 2004 1:19 pm

BeeWolf
Kukus

Jaki nie miły co ja ...!! domokun .. Marsz do pokoju albo cie w beczce zamkne jak zombie w Powrocie zywych trópow 3 biggrin
crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Thu Sep 23, 2004 1:23 pm

Kukus
BeeWolf
Kukus

crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying

Nie crying tylko znajdż sobie wieksza skarpetke bo to jest sarpetka jak dla krasnala ..!!!! eek

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Thu Sep 23, 2004 1:23 pm

BeeWolf
Kukus
BeeWolf
Kukus

Nie crying tylko znajdż sobie wieksza skarpetke bo to jest sarpetka jak dla krasnala ..!!!! eek
no żesz... podkolanówki mi Ozzwald zajebał
PostPosted: Thu Sep 23, 2004 1:29 pm

Kukus
BeeWolf
Kukus
BeeWolf
Kukus

no żesz... podkolanówki mi Ozzwald zajebał

moze chcesz moje Skarpetki ?? !!!

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 7:36 am

laaaaaaaaaaaaaaaaaa... odpierdala mi... ostro na dekiel wali... zara ociepieje... laaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaa
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:16 am

Kukus
laaaaaaaaaaaaaaaaaa... odpierdala mi... ostro na dekiel wali... zara ociepieje... laaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaaaalalalalalaaaaaaaaaaaa

eek

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:16 am

Sei chan
Kukus

eek

eek eek eek
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:19 am

*Siada na schodach*A może potrzeba mu lekarza.....

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:22 am

*Rozgląda się*Ide poszukać Ozziego, może siedzi w swoim pokoju whee
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:23 am

Sei chan

lol.. ja mysle ze to zwylky napad gloopawki 3nodding .... mialam dzisiaj 2 whee xd
....... pierwszy na informatyce z powodu sloika po ogoorkach na parapecie.. a droogi nie pamiętam xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:25 am

Lethiel
Sei chan

lol.. ja mysle ze to zwylky napad gloopawki 3nodding .... mialam dzisiaj 2 whee xd
....... pierwszy na informatyce z powodu sloika po ogoorkach na parapecie.. a droogi nie pamiętam xd xd xd

eek
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:26 am

Sei chan
Lethiel
Sei chan

eek

hieh.... nic na tio nie poradze.... czasami sie zdasha xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Sep 24, 2004 9:27 am

Lethiel
hieh.... nic na tio nie poradze.... czasami sie zdasha xd xd xd

Hieh.. Ide pobuszować w pokoju Ozziego 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 94 95 96 97 98 99 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games