|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:16 am
*zaczyna smieac sie tak strasznie ze w pewnym momencie spada ze stołu*
Gdzie tu jest kibel....
siusiu...
*skacze na jednej nodze po... podlodze*
Addik Ty szmato !!
Get lost !!
dziwko jedna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:18 am
revcat mwhahahahaha smile widze wszystko wraca do normy smile wiec polewam ! addik z laski swojej opusc posterunek......jako ze jestes szereowym a ja porucznikiem masz wykonywac rozkazy bez mrugniecia okiem..... Yumi ingerowac powiadasz? mrgreen *polewa po szklankach* pijemy zdrowie pieknych pan partyzantek smile no to chlup w ten goopi dziub pirate *pije cala szklanke za jednym razem*
Rev a dlaczego chcialbys sie upic?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:20 am
Arife *zaczyna smieac sie tak strasznie ze w pewnym momencie spada ze stołu*
Gdzie tu jest kibel....
siusiu...
Addik Ty szmato !!
Get lost !!
dziwko jedna... ona to mnie normalnie kocha ... stare nie no nie wytrzymam ... sweatdrop *zyca sie na pierwsza lepsza flaszke czystej ... wypija na raz i pada trupem na podłoge wolac głowa o krzesło* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:21 am
Baliaur revcat mwhahahahaha smile widze wszystko wraca do normy smile wiec polewam ! addik z laski swojej opusc posterunek......jako ze jestes szereowym a ja porucznikiem masz wykonywac rozkazy bez mrugniecia okiem..... Yumi ingerowac powiadasz? mrgreen *polewa po szklankach* pijemy zdrowie pieknych pan partyzantek smile no to chlup w ten goopi dziub pirate *pije cala szklanke za jednym razem*
Rev a dlaczego chcialbys sie upic?? ninja zona z dzieckiem go opusciła .. crying bidulka mrgreen mrgreen mrgreen *głaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:24 am
YumiTao zona z dzieckiem go opusciła .. crying bidulka mrgreen mrgreen mrgreen *głaszcze* Mowilas o tym czyms zwanym Nightcatt?? lol rofl
Rev ciesz sie ze tak sie stalo cool Lepiej dla Ciebie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:24 am
to ze mnie opuscila gaiowa zona to bylo zdrowsze dla nas obojga......
a upic sie chce bo znowu mi nie wyszlo z kobieta......nie wiem czy ktos ma takiego pecha jak ja....... *wstaje od stolu lekko sie chwiejac* wiec wypijmy za zdrowie partyzantki ! i za stracone idealy! i za naszego kapitana! *wychyla do dna szklanke*
ehhhh zycie jest przesrane.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:26 am
Baliaur YumiTao zona z dzieckiem go opusciła .. crying bidulka mrgreen mrgreen mrgreen *głaszcze* Mowilas o tym czyms zwanym Nightcatt?? lol rofl
Rev ciesz sie ze tak sie stalo cool Lepiej dla Ciebie pirate o czyms nie wiem? ninja powiedzcie mi jak mozna sie z kims spotykac dac komus nadzieje i zwodzic a na koniec oznajmic ze sie kogos ma? poczulem sie jakbym dostal rakieta tenisowa prosto w moj koci pyszczek...... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:27 am
Addik Arife *zaczyna smieac sie tak strasznie ze w pewnym momencie spada ze stołu*
Gdzie tu jest kibel....
siusiu...
Addik Ty szmato !!
Get lost !!
dziwko jedna... ona to mnie normalnie kocha ... stare nie no nie wytrzymam ... sweatdrop *zyca sie na pierwsza lepsza flaszke czystej ... wypija na raz i pada trupem na podłoge wolac głowa o krzesło* ... Powiedziałam Ci że masz stad wypierdalać...
*ciagnie go za buta i wypierdala do zsypu* talk2hand ******** yuo !
*wraca do stołu*
Panie Kocur, prosze pozadna dawke bimbru, jak sie nie ucjleje szybko to komus wpierdole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:27 am
Baliaur YumiTao zona z dzieckiem go opusciła .. crying bidulka mrgreen mrgreen mrgreen *głaszcze* Mowilas o tym czyms zwanym Nightcatt?? lol rofl
Rev ciesz sie ze tak sie stalo cool Lepiej dla Ciebie pirate yes bejbe....miałam własnie ja na myli mowiac o zonie ... mrgreen
Bali dobrze mowi dobrze ze tak sie stało.... mamy tu duzo fajniejsze kobiety i w dodatku partyzantki 3nodding mrgreen nie mozesz nazekac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:29 am
revcat Baliaur YumiTao zona z dzieckiem go opusciła .. crying bidulka mrgreen mrgreen mrgreen *głaszcze* Mowilas o tym czyms zwanym Nightcatt?? lol rofl
Rev ciesz sie ze tak sie stalo cool Lepiej dla Ciebie pirate o czyms nie wiem? ninja powiedzcie mi jak mozna sie z kims spotykac dac komus nadzieje i zwodzic a na koniec oznajmic ze sie kogos ma? poczulem sie jakbym dostal rakieta tenisowa prosto w moj koci pyszczek...... confused wiesz przez nia omalo sie ze znajomym nie poklocilam na wiecznosc... to swiadczy o niej nie o Tobie.... *glaszcze*
Nie czego zalowac pirate Napewno nie jej, brzydka jest talk2hand i sie wpierdziela tam gdzie nie powinna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:30 am
revcat Baliaur YumiTao zona z dzieckiem go opusciła .. crying bidulka mrgreen mrgreen mrgreen *głaszcze* Mowilas o tym czyms zwanym Nightcatt?? lol rofl
Rev ciesz sie ze tak sie stalo cool Lepiej dla Ciebie pirate o czyms nie wiem? ninja powiedzcie mi jak mozna sie z kims spotykac dac komus nadzieje i zwodzic a na koniec oznajmic ze sie kogos ma? poczulem sie jakbym dostal rakieta tenisowa prosto w moj koci pyszczek...... confused mam nadzieje ze została juz usunieta z partyzantki ... stare nie chcemy tu takich nie doblych kobiet *pluje sie* mrgreen cuż za piiiiiiiiii domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:34 am
YumiTao mamy tu duzo fajniejsze kobiety i w dodatku partyzantki 3nodding mrgreen nie mozesz nazekac... jak narazie wiekszosc mezatek..... xd *polewa kolejke* i dobrze skoro tak mowicie a jest Was wiecej to wierze..... hihihihihi co do wygladu to hmmm ja uroda tez nie grzesze...... pijmy wiec towarzyszki za powodzenie naszego przyszlego zycia! zdrowie ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|