|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 2:38 am
Büszkeségem, hogy végre valahára túlvagyok az érettségin, és megvan a bizim: magyar:72% négyes matek: 78% négyes töri 75% négyes német emelt: 90% ötös biosz emelt 80% ötös külön poén, hogy bioszból a szóbelin 49 pontom volt az 50-ből, emrt nem tudtam hogy a bükkben is találtak ősember maradványtXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 3:59 am
Narcisz Büszkeségem, hogy végre valahára túlvagyok az érettségin, és megvan a bizim: magyar:72% négyes matek: 78% négyes töri 75% négyes német emelt: 90% ötös biosz emelt 80% ötös külön poén, hogy bioszból a szóbelin 49 pontom volt az 50-ből, emrt nem tudtam hogy a bükkben is találtak ősember maradványtXD Ügyi vagy, gayman. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 4:45 am
Akitta-chan Narcisz Büszkeségem, hogy végre valahára túlvagyok az érettségin, és megvan a bizim: magyar:72% négyes matek: 78% négyes töri 75% négyes német emelt: 90% ötös biosz emelt 80% ötös külön poén, hogy bioszból a szóbelin 49 pontom volt az 50-ből, emrt nem tudtam hogy a bükkben is találtak ősember maradványtXD Ügyi vagy, gayman. 3nodding Öhm......... kösz O_o *leblokkolt egy pöpet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 8:03 am
Graaaat smile Nekem is az emelt lett a legjobb (angol) de csak abból emelteztem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 11:11 am
Narcisz Büszkeségem, hogy végre valahára túlvagyok az érettségin, és megvan a bizim: magyar:72% négyes matek: 78% négyes töri 75% négyes német emelt: 90% ötös biosz emelt 80% ötös külön poén, hogy bioszból a szóbelin 49 pontom volt az 50-ből, emrt nem tudtam hogy a bükkben is találtak ősember maradványtXD Gratulálok a sikeres érettségihez.Sok sikert a továbbiakhoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 1:40 pm
Köszi szépen^^ hehe.. látszik edig be voltam zárva az elkövetkező pár hétben jó ha otthon leszekXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 3:28 pm
Büszkeségem, hogy Soft-al és Szty-el Dream of Mirror Online-oztam, és ezt rajzoltam:

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 3:29 pm
Aztán ezt: (bocsi, Soft és Szty)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 4:18 pm
Semmi baj, bár... miért lettél lándzsás, ha a zweihandlereket szereted? Olyan job nem volt, ami kétkezes kardot adna? Siess te is 15-ös szintre, hogy megtanulhass kardon repülni xp Ja, és ha három hét múlva hazajövök, visszavágót akarok RA3-ból stressed és addig nem ér neked gyakorolni twisted én se tdok majd sad
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 26, 2009 12:31 am
softwarekiller Semmi baj, bár... miért lettél lándzsás, ha a zweihandlereket szereted? Olyan job nem volt, ami kétkezes kardot adna? Siess te is 15-ös szintre, hogy megtanulhass kardon repülni xp Ja, és ha három hét múlva hazajövök, visszavágót akarok RA3-ból stressed és addig nem ér neked gyakorolni twisted én se tdok majd sad Ne félj, addig C&C3-azok....eléggé eltér a Red Alert-től. Ami a Zweihander-t illeti...nekem mindegy, csak ne legyen kicsi a fegyver. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 26, 2009 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 10:41 am
Akitta-chan Aztán ezt: (bocsi, Soft és Szty) gonoszgonoszgonosz Akitta crying nem ér a kicsiket bántani
de az előző aranos n_n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 11:52 am
Én senkit nem akartam bántani. crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 1:01 pm
Akitta-chan Én senkit nem akartam bántani. crying crying crying crying nyugi, fájni nem fáj o-(n_n)-o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|