|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:15 am
idę....na spacerek... papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:16 am
BeeWolf_san A czy ja kiedy kolwiek byłem niegrzeczny, xd Idealny człowiek zemnie nie piore nie zmywam, pije nie pale, kocham sie obijac i nie tylko. wink :* Apropo gdzie mozna dostać klapki ?? taa... po prostu anioleczek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:17 am
PointZer0 Nie lurkować ! gadać ! scream Kukus - ale to zaliczyć mozna do błędu statystycznego , nie powiesz mi że kiedyś ściągnąłeś własne gacie i zobaczyłeś coś czego się nie spodziewałeś ( jeżeli tak to nie wnikam , to się da leczyć ) a liczy się jak zamiast ściągnąć własne ściągnąłem cudze myśląc, że to moje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:18 am
Lavagetas_heqetai mow mi niszczyciel-- ale te komary to prywatne do wlasnego uzytku- trenuje je. A po co ci spodnie? najpierw wypadałoby owe pytanie zadać A moge poprostu E.T ?? Prywatna chodlowa komarów wierz, że za to możesz dostać Krzesło ?! Po cos podnie ? no jak to po co zeby kolana zasłonić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja ... ja na chwilq ... ninja
zaraz zniku na obiad ale potem wrooce blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kto zajmuje sie teraz rekrutacją nowych osub ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:19 am
Mistle KUKUS to jestes ty na zdjeciu ??? mam de ja vu sweatdrop jeśli przez ostatni rok ta twarz nie zmieniła właściciela to tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:20 am
witaj Zeroosiu 4laugh *skok* *przytuuuul* xd whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:21 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai mow mi niszczyciel-- ale te komary to prywatne do wlasnego uzytku- trenuje je. A po co ci spodnie? najpierw wypadałoby owe pytanie zadać A moge poprostu E.T ?? Prywatna chodlowa komarów wierz, że za to możesz dostać Krzesło ?! Po cos podnie ? no jak to po co zeby kolana zasłonić. mozesz mowic- tylko ze troche wyzszy jestem, reszta sie zgadza. Krzesło? ee tam za kazdym razem łuk prądu przechodzi na straznika ktory mnie pilnuje- jakiś porcelanowy jestem. Kolana? to mozesz ochraniacze kupic blaugh Lethiniusieczka xd witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uriell Angel of Death kto zajmuje sie teraz rekrutacją nowych osub ? Powiatowa komisja poborowa... w moim przypadku Nr 9 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nie , to gatunek dziobaka nosookiego którego zwyczaje godowe Kukus opisuje w pracy magisterskiej xd prawie trafiłeś... to jest sTukan złośliwy... a na magisterce będę miał metody walenia niemca po kasku w wykonaniu głucho-niewidomych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uriell Angel of Death kto zajmuje sie teraz rekrutacją nowych osub ? wszyscy moderatorzy blaugh (juz dodalam te osobe)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 5:22 am
Ozzwald Uriell Angel of Death kto zajmuje sie teraz rekrutacją nowych osub ? Powiatowa komisja poborowa... w moim przypadku Nr 9 wink no a co z tobą sie działo że cie niewidziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|