|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Co sie stało :* :> .. nie wiem co ty masz na mysli ...:] ... Ehm ehm Mnie? To Kukus sugeruje, ze tu sa jakies podteksty gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus spowiadaj, co żeś doniósł psom? czemu wspołpracujesz z glynami? czemu, pytam się ciebie, krewniak? crying bo placa wiecej niz ty... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus spowiadaj, co żeś doniósł psom? czemu wspołpracujesz z glynami? czemu, pytam się ciebie, krewniak? crying bo placa wiecej niz ty... blaugh czemu ja znów nie przewidziałem takiej odpowiedzi? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:51 am
Omega Sun BeeWolf_san Co sie stało :* :> .. nie wiem co ty masz na mysli ...:] ... Ehm ehm Mnie? To Kukus sugeruje, ze tu sa jakies podteksty gonk ja? sugeruje? niiiiigdy w życiu... ja spokojny chłopak jestem... i tej wersji się będę trzymał... ide się przytulić do swojej białej kiełbasy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:53 am
Kukus Omega Sun BeeWolf_san Co sie stało :* :> .. nie wiem co ty masz na mysli ...:] ... Ehm ehm Mnie? To Kukus sugeruje, ze tu sa jakies podteksty gonk ja? sugeruje? niiiiigdy w życiu... ja spokojny chłopak jestem... i tej wersji się będę trzymał... ide się przytulić do swojej białej kiełbasy wink a kiedy zabierzesz swoje glany odemnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:53 am
PointZer0 BeeWolf_san @ zeruś - "nigerus bawełnozbierus" chronmy Surykatki z madagaskaru Ja niedawno widziałem jedną na studniówce swojej - jezu , nie kożystam z wyzwisk "cipka" i tym podobnych , ale wyobraźie sobie goscia który w 30 sekund u wszystkich wyrobił sobie ksywkę " Timon " a co? czarna się przejechała na cdzym Pumbie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:58 am
BeeWolf_san Zacytuje wielkiego filozofa 21 wieku, człowieka wielkiej wiary, poete, myśliciela autora wielu artykułów do przegladu głupek i felietonów do czasopisma, bełt. "Przejebane" Co mysli kukus co sie czai z mozgu przesiaknientym alkocholem tego nikt nie zgłębi ale nie nalerzy na to zwracać uwagi bo wiadomo jedno on mysli Fallusem oto on Człowiek Fallus na kaczych nurzkach. Zapraszamy na scene. spank you smelly much za ten intrudius... piękne panie... szanowni panowie... wujku COŚ... witam was przeserdelecznie *odwraca się w stronę Bee* czy ja ci powiem że masza zaje-kur-fajne nachy to zrobisz mi gałeczkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|