|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:34 am
Kitty ShadowCat BeeWolf_san Gambino to zły człowiek, kto ma pałe i transparent za mną ... ja mam transparent- a zlac to go moge kotem po pysku xd No to idziemy młoda kolerzanko, lać Gambino co się będzie monopolizował nam tu cwaniak jeden. @-Oj Mniej niż Zero... ooooo ... Ja ci dorzuce a nawet operacje przeprowadze. A co Ja jestem produkt markowy wiec zadko mnie widać. @Omi a ty jakiego masz łądnego kotka :]:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:36 am
Uriell Angel of Death cze dzieci przyszedłem po wasze dusze hahahahaha masz moją duszę... otwórz dzioba to ci ją na migdał zapodam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:36 am
PointZer0 Uriell Angel of Death cze dzieci przyszedłem po wasze dusze hahahahaha Opylilem za 2k , witam Bee , dobrze Cie wreszcie widzieć , czemu tak żadko wpadasz ? xd bo jego ręka bierze pigułki antykoncepcyjne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:38 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat BeeWolf_san Gambino to zły człowiek, kto ma pałe i transparent za mną ... ja mam transparent- a zlac to go moge kotem po pysku xd No to idziemy młoda kolerzanko, lać Gambino co się będzie monopolizował nam tu cwaniak jeden. @-Oj Mniej niż Zero... ooooo ... Ja ci dorzuce a nawet operacje przeprowadze. A co Ja jestem produkt markowy wiec zadko mnie widać. @Omi a ty jakiego masz łądnego kotka :]:* oooooo... kto tu mówi o monopolizacji... a kto się ze mną w piątek monopolizował całą noc, a potem jeszcze poprawiał z Ozzwaldowskim?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:38 am
Kukus PointZer0 Uriell Angel of Death cze dzieci przyszedłem po wasze dusze hahahahaha Opylilem za 2k , witam Bee , dobrze Cie wreszcie widzieć , czemu tak żadko wpadasz ? xd bo jego ręka bierze pigułki antykoncepcyjne wink dobre a tak po za ty bee co ty z sobą zrobiłes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:39 am
BeeWolf_san @Omi a ty jakiego masz łądnego kotka :]:* w wolnym tłumaczeniu na angielski: "Omi, you have a cute p***y" interpretacja dowolna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:41 am
przed chwilką dowiedziałam się że mam twarz jak motyl... stare ja się załamię xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:42 am
BeeWolf_san Kukus oooooo... kto tu mówi o monopolizacji... a kto się ze mną w piątek monopolizował całą noc, a potem jeszcze poprawiał z Ozzwaldowskim? No redface jak to kto... Kusza JA biggrin .... @ Uriell Angel of Death - nie znam cie i dziwnie wygladasz blada twarz gruba lewa reka ..hmm... JAk to co zrobiłem zapusciłem włosy i zajołem sie ochrona zagrozonych gatunków no ba @ jakich? czarnucha pospolitego czy nigerus bawełnozbierus?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:45 am
Kukus BeeWolf_san @Omi a ty jakiego masz łądnego kotka :]:* w wolnym tłumaczeniu na angielski: "Omi, you have a cute p***y" interpretacja dowolna wink eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:46 am
spowiadaj, co żeś doniósł psom? czemu wspołpracujesz z glynami? czemu, pytam się ciebie, krewniak? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:47 am
Omega Sun Kukus BeeWolf_san @Omi a ty jakiego masz łądnego kotka :]:* w wolnym tłumaczeniu na angielski: "Omi, you have a cute p***y" interpretacja dowolna wink eek gonk Co sie stało :* :> .. nie wiem co ty masz na mysli ...:] ... Ehm ehm @ zeruś - "nigerus bawełnozbierus" chronmy Surykatki z madagaskaru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|