|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:29 am
ide z psem na spacer... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san kropka BeeWolf_san Gambino to zły człowiek, kto ma pałe i transparent za mną ... transparent to ja mam xd Widze włąsnie zła kobieto...coś ci sie w tej slicznej gł�wce pomieliło nie ten transparent, i pały nie masz a swojej ci nie dam. transparent mialem przeciw Von helsom ale spyliłem za 1.5k xd za 1.5 k?? to ide sprzedawac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus to Twoje zdjecie w sygnaturce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen 'HEJ' tym co doszli Dzięki maree *re-przytuul* Ale KUKUS! Jeżeli ktoś wygląda naparwde okropnie, ma jakieś niedopasowane ciuchy na sobie to daj spokój! Każdy kto tam był to potwierdzil moje zdanie [chodiz mi o moich konkurentów] jak dla mnie ona wziela sobie swoich przyjaciol czy kogos tam i po prostu kazala na siebie glosowac.. wszak ja tak samo.. ale nie az tak duzo! 23 glosy _ _" dajcie spokoj _ _" jestem wrecz zbulwersowana.. i doszłam do wniosku, że branie udziału w takich CONTESTACH jest głupie stare dziękuję pozostawy to bez komentarza koniec tematu domokun ja ci tylko mówię jak to działa... krytykowanie konkurenta, nawet jeśli podstawne... jest ryzykowne, bo można wyjść na człowieka nie potrafiącego przegrywać... takie życie, niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:30 am
BeeWolf_san No wiesz co Zeruś ja ci powiem "A mogła być z cienbie taka fajna dziewczyna" Wiem , ale mama powiedziala że nie da na operacje zmiany płci whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:31 am
Ozzwald ide z psem na spacer... sad no nie wierzę... mój krewniak współpracuje z policją... gonk ARMAGEDON gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Gambino to zły człowiek, kto ma pałe i transparent za mną ... ja mam transparent- a zlac to go moge kotem po pysku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san No wiesz co Zeruś ja ci powiem "A mogła być z cienbie taka fajna dziewczyna" Wiem , ale mama powiedziala że nie da na operacje zmiany płci whee eek surprised xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:32 am
Nightmaree Kukus to Twoje zdjecie w sygnaturce? z tego co pamiętam to tak redface kiedy ostatnio patrzyłem w lustro to była to jeszcze moja twarz eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:33 am
cze dzieci przyszedłem po wasze dusze hahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Nightmaree Kukus to Twoje zdjecie w sygnaturce? z tego co pamiętam to tak redface kiedy ostatnio patrzyłem w lustro to była to jeszcze moja twarz eek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczku jaka masz fajna fryzurke 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uriell Angel of Death cze dzieci przyszedłem po wasze dusze hahahahaha witaj *pshytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 4:34 am
Uriell Angel of Death cze dzieci przyszedłem po wasze dusze hahahahaha Opylilem za 2k , witam Bee , dobrze Cie wreszcie widzieć , czemu tak żadko wpadasz ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|