|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:55 am
Ntsumi_Aya Witaj ninja whee *kuli sie przy kominku* a tobie co? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:56 am
Ntsumi_Aya ludzie domokun totalna beznadzieja domokun musze isc wysuszyc wlosy a potem do kosciola xp wr281; o 13 lub p78;niej domokun T.T ...o nie ...kościół - to już przesada ...współczucia, drogie dziecko, współczucia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:56 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witaj ninja whee *kuli sie przy kominku* a tobie co? O.o brat mnie wlozyl pod prysznic i oblał cala woda domokun =='' w każdym razie... ide już bo rodzice sie pluc beda domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:58 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya ludzie domokun totalna beznadzieja domokun musze isc wysuszyc wlosy a potem do kosciola xp wr281; o 13 lub p78;niej domokun T.T ...o nie ...kościół - to już przesada ...współczucia, drogie dziecko, współczucia... wiem domokun pa T.T M-Teen - no wież.. syndrom natrętnego rodzica domokun pa ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:59 am
...dobra - ja lece ...trzymajta się ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:59 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witaj ninja whee *kuli sie przy kominku* a tobie co? O.o brat mnie wlozyl pod prysznic i oblał cala woda domokun =='' w każdym razie... ide już bo rodzice sie pluc beda domokun gonk ehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:02 am
Kyuzo_Samuraii Mistle " swinia sie odbija " mam slabe czujniki , wziely swinke za krowe razz Kupie ci nowe czujniki bo te sa marnawe:/ .. whee po co zeby swiniami we mnie rzucac ??! whee " bierze KURE-SAMONAKIEROWYWUJACA i < sruuuuuu > w srone Kyuzo " a masz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:02 am
Ja- Yosei ...dobra - ja lece ...trzymajta się ...sayonara ... ninja >pła Yosei wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:09 am
witajcie sad ktoś się wtrynił mojej siostrze na konto i zmienił hasło crying crying teraz mi tu płacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:12 am
własnie biore udział w jakimś avi-contescie.. mam nadzieje, że wygram poznije dam wam link, zebyscie na mnie glosowali ^^ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|