|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:44 am
[ Kaku ] M-Teen [ Kaku ] M-Teen *stoi ociekajaća wodą* zadowolony jestes z siebie stare *unosi sie nad nim i wykreca swoj plaszcz, kicie i spodnice* *woda malym strzokiem kapie na glowe kaku* stare ph! domokun *robi klasycznego rotfla* no juz, juz..zaraz wysuszymy.. *ociera recznikiem ciagle mokre wlosy emki, druga reka siegajac po suszarke do wlosow* lepiej.. sweatdrop *wlacza suszarke. hszhszhszhsz..owija tez suchym recznikiem* 3nodding *owijana reczniekiem* ^^ :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyuzo_Samuraii Mistle Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. hej smile " wyjmuje parasol konstruuje PARASOLO-BUNKIER-PRZECIW-WODNY " Co wy z tą wodą przecież nie napisałem, że wodą :] hahaha i ty na nas z _czyms takim_ ? domokun *wskazuje palcem na jego mikroskopijne przyrodzenie* daj spokoj stary xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:49 am
[ Kaku ] Kyuzo_Samuraii Mistle Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. hej smile " wyjmuje parasol konstruuje PARASOLO-BUNKIER-PRZECIW-WODNY " Co wy z tą wodą przecież nie napisałem, że wodą :] hahaha i ty na nas z _czyms takim_ ? domokun *wskazuje palcem na jego mikroskopijne przyrodzenie* daj spokoj stary xp ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:50 am
[ Kaku ] hahaha i ty na nas z _czyms takim_ ? domokun *wskazuje palcem na jego mikroskopijne przyrodzenie* daj spokoj stary xp *przewraca sie ze śmiechu* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:51 am
Kyuzo_Samuraii Hej Ayu... Znamy sie miałem inna ksywke wczesniej "Tayqn" .... domokun aha domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" swinia sie odbija " mam slabe czujniki , wziely swinke za krowe razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:53 am
Mistle " swinia sie odbija " mam slabe czujniki , wziely swinke za krowe razz Kupie ci nowe czujniki bo te sa marnawe:/ .. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|