|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*stoi ociekajaća wodą* zadowolony jestes z siebie stare *unosi sie nad nim i wykreca swoj plaszcz, kicie i spodnice* *woda malym strzokiem kapie na glowe kaku* stare ph! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya witam >.< *wchodzi cała mokra* brat mnie włożył pod prysznic >.< *idze pod piecyk i zaczyna się suszyc* ...Ave ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:37 am
M-Teen *stoi ociekajaća wodą* zadowolony jestes z siebie stare *unosi sie nad nim i wykreca swoj plaszcz, kicie i spodnice* *woda malym strzokiem kapie na glowe kaku* stare ph! domokun *robi klasycznego rotfla* no juz, juz..zaraz wysuszymy.. *ociera recznikiem ciagle mokre wlosy emki, druga reka siegajac po suszarke do wlosow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:38 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya witam >.< *wchodzi cała mokra* brat mnie włożył pod prysznic >.< *idze pod piecyk i zaczyna się suszyc* ...Ave ... ...dziekooje whee kochany jesteś -psik- T.T *wypija ciepla herbatke 3nodding *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:38 am
Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:40 am
[ Kaku ] M-Teen *stoi ociekajaća wodą* zadowolony jestes z siebie stare *unosi sie nad nim i wykreca swoj plaszcz, kicie i spodnice* *woda malym strzokiem kapie na glowe kaku* stare ph! domokun *robi klasycznego rotfla* no juz, juz..zaraz wysuszymy.. *ociera recznikiem ciagle mokre wlosy emki, druga reka siegajac po suszarke do wlosow* lepiej.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:40 am
Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. *stwarze bariere* ja mam dosc wody na dzisiaj T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:41 am
Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. hej smile " wyjmuje parasol konstruuje PARASOLO-BUNKIER-PRZECIW-WODNY "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:42 am
Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. ... ...Witaj ...my się chyba nie znamy ... ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem... ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. hej smile " wyjmuje parasol konstruuje PARASOLO-BUNKIER-PRZECIW-WODNY " Co wy z tą wodą przecież nie napisałem, że wodą :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen [ Kaku ] M-Teen *stoi ociekajaća wodą* zadowolony jestes z siebie stare *unosi sie nad nim i wykreca swoj plaszcz, kicie i spodnice* *woda malym strzokiem kapie na glowe kaku* stare ph! domokun *robi klasycznego rotfla* no juz, juz..zaraz wysuszymy.. *ociera recznikiem ciagle mokre wlosy emki, druga reka siegajac po suszarke do wlosow* lepiej.. sweatdrop *wlacza suszarke. hszhszhszhsz..owija tez suchym recznikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:43 am
M-Teen Kyuzo_Samuraii Witam, *wchodzi cały mokry* Zciaga gatki i sika na wszystkich ze szlaufa. *szybko biegnie na swotel , robas wkolo niego pole magnetyczne bankopodobne* no chyba ciebie chłopcze powlaliło, chowaj tego gacka do majtek bo zarz zwymiotuje ci na łeb i dopiero bedziesz mieć dyngusa stare xp Co chowaj ?? "Gacka" przecież mówie ze Szlaufa wyjołem !!! Avatarki nie maja Gacków tylko szłaufy. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|