|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:22 am
Ja- Yosei [ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. ...nom - beznadzieja ...rozumiem - jak jest ciepło ...ale nie - tu taki syf... ...(ja tam nigdzie nosa nie wyściubiam ninja ) ja wyszedlem dzisiaj rano na ogrod wpuscic mialczacego kota, ktory zostal na dworze i przygotawac niespodzianke dla mojego starszego, ktory co roku wstaje przed wschodem slonca i musi mnie oblac. wychodze, nalewam wody do wiadra, nalewam do drugiego, juz sie smiejac na sama mysl, o minie jaka bedzie mial mine jak rano wyjdzie do garazu blaugh a tu drzwi od niego otwieraja sie z trzaskiem i stoi moj starszy z wezem ogrodowym. teraz siedze i sie wycieram, ale co go oblalem to moje :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:23 am
Ja- Yosei Lavagetas_heqetai tja, tyle biegania za jajcami a tu jakies twarzomaski xp ...o tym to już nie wspomnę - te maski to zwykły jakiś tekturowy s**t ...weź przestań... syf i tyle... xd noo ja tu jeszcze jestem optymista bo sobie wmawiam ze w markecie pojda za 500g xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:24 am
M-Teen Ja- Yosei [ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. ...nom - beznadzieja ...rozumiem - jak jest ciepło ...ale nie - tu taki syf... ...(ja tam nigdzie nosa nie wyściubiam ninja ) też nie, a wdomu nie popierają tego 'pogańskiego święta' wiec mam spok�j blaugh cześć Kaku :3 u mnie wrecz przeciwnie. jesli starszy nie wyleje na mnie minimum 20 litrow lodowatej wody, to caly dzien chodzi niezadowolony i markotny : P Hey Em
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:24 am
Lavagetas_heqetai Ja- Yosei Lavagetas_heqetai tja, tyle biegania za jajcami a tu jakies twarzomaski xp ...o tym to już nie wspomnę - te maski to zwykły jakiś tekturowy s**t ...weź przestań... syf i tyle... xd noo ja tu jeszcze jestem optymista bo sobie wmawiam ze w markecie pojda za 500g xd optymista z ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:25 am
[ Kaku ] Ja- Yosei [ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. ...nom - beznadzieja ...rozumiem - jak jest ciepło ...ale nie - tu taki syf... ...(ja tam nigdzie nosa nie wyściubiam ninja ) ja wyszedlem dzisiaj rano na ogrod wpuscic mialczacego kota, ktory zostal na dworze i przygotawac niespodzianke dla mojego starszego, ktory co roku wstaje przed wschodem slonca i musi mnie oblac. wychodze, nalewam wody do wiadra, nalewam do drugiego, juz sie smiejac na sama mysl, o minie jaka bedzie mial mine jak rano wyjdzie do garazu blaugh a tu drzwi od niego otwieraja sie z trzaskiem i stoi moj starszy z wezem ogrodowym. teraz siedze i sie wycieram, ale co go oblalem to moje : ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:26 am
Mistle [ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. hej smile masz racje simigus to glupia zabawa tzn. fajna zabawa, ale kiedy jest cieplo, bo dzisiaj naprawde mozna nabawic sie zapalenia pluc bez wiekszych problemow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:26 am
[ Kaku ] Ja- Yosei [ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. ...nom - beznadzieja ...rozumiem - jak jest ciepło ...ale nie - tu taki syf... ...(ja tam nigdzie nosa nie wyściubiam ninja ) ja wyszedlem dzisiaj rano na ogrod wpuscic mialczacego kota, ktory zostal na dworze i przygotawac niespodzianke dla mojego starszego, ktory co roku wstaje przed wschodem slonca i musi mnie oblac. wychodze, nalewam wody do wiadra, nalewam do drugiego, juz sie smiejac na sama mysl, o minie jaka bedzie mial mine jak rano wyjdzie do garazu blaugh a tu drzwi od niego otwieraja sie z trzaskiem i stoi moj starszy z wezem ogrodowym. teraz siedze i sie wycieram, ale co go oblalem to moje : ja na szczescie nie posiadam w mieszkaniu wezy ogrodowych xp ale na osiedlu maja pompe strazacka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:28 am
[ Kaku ] Mistle [ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. hej smile masz racje simigus to glupia zabawa tzn. fajna zabawa, ale kiedy jest cieplo, bo dzisiaj naprawde mozna nabawic sie zapalenia pluc bez wiekszych problemow. ...no własnie to jest to ...jak jest ciepło - i np. jest się na wsi - to można lać dowoli ...ale teraz - tutaj? nie, nie, nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:29 am
hehehe ^^ ja ide pobumpowac, chce dostac niespodzianke za moje cierienie nie znalezienia basketa crying bede miec koszmary po tym evencie xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:29 am
dobra taksa zajechala wiec sie zbieram bede pozniej... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:32 am
[ Kaku ] Ja- Yosei M-Teen Ale jak poleje Mistle[w dodatku sasaidke z tego samego osiedla sweatdrop ] to nie bedzie juz takiej zabawy gdybys to ty byl ofiarą twisted ...no to... ...masz wała! ...(no i masz jeszcze Kaku do wyboru whee ) *zakrada sie do emki z wiadrem wody* 3..2..1..hiehiehie *chlas wode na glowe* ...dobrze, że mam moją barierę antywodną 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:34 am
witam >.< *wchodzi cała mokra* brat mnie włożył pod prysznic >.< *idze pod piecyk i zaczyna się suszyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|