|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:11 am
Ja- Yosei ...takie pytanko: wolicie Gambina czy te dwie głupie dupy? Gambina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:13 am
M-Teen Ja- Yosei ...takie pytanko: wolicie Gambina czy te dwie głupie dupy? Gambina 3nodding nom ja tesh go wole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:14 am
hey wszystkim, wpadlem na chwile.
ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei M-Teen Ja- Yosei M-Teen A m穦#261;c o .. eventach ... *wcyiaga zza siebie wiadro wody* Rufuuuus ... twisted ... ...ehe-ehe stare ...polej kogo innego Rufusku, ale nie ma sie czego bać! NAPRAWDĘ! twisted NO DALEJ! stare CHYBA NIE ZEPSUJESZ MI ZABAWY? sweatdrop pytanie retoryczne! ...retoryczne czy nie retoryczne ...tak czy siak nie ma to jak popsuć komuś zabawę xd ...nie nie - polej sobie Mistle - albo kogo innego jak przyjdzie ... prych !!!! proze jej tutaj nie buntowac przeciwko mnie ! domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. ...nom - beznadzieja ...rozumiem - jak jest ciepło ...ale nie - tu taki syf... ...(ja tam nigdzie nosa nie wyściubiam ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:16 am
Kujonka xd xd xd Witajcie wszyscy... Już koniec eventowego "szału" razz no w koncu-- liczylem na cos lepszego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:16 am
M-Teen Ale jak poleje Mistle[w dodatku sasaidke z tego samego osiedla sweatdrop ] to nie bedzie juz takiej zabawy gdybys to ty byl ofiarą twisted ...no to... ...masz wała! ...(no i masz jeszcze Kaku do wyboru whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:17 am
[ Kaku ] hey wszystkim, wpadlem na chwile. ja pieprze, co za chory dzien. woda doslownie ze mnie kapie. co za pomysl, zeby lac sie woda na takim mrozie. hej smile masz racje simigus to glupia zabawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:20 am
M-Teen Ale jak poleje Mistle[w dodatku sasaidke z tego samego osiedla sweatdrop ] to nie bedzie juz takiej zabawy gdybys to ty byl ofiarą twisted dobrze mowisz !! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:21 am
Lavagetas_heqetai tja, tyle biegania za jajcami a tu jakies twarzomaski xp ...o tym to już nie wspomnę - te maski to zwykły jakiś tekturowy s**t ...weź przestań... syf i tyle... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|