|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:41 am
xd xd xd Witajcie wszyscy... Już koniec eventowego "szału" razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:51 am
AAAAAAAAAAAAAA! A JA WCZORAJ NIE NZALZŁAM KOSZYKA!!!! I KUR*&%*&^%&^%&^%A PO EVENCIE!!!!!!!!! gonk gonk gonk crying crying scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:00 am
tylko ja moge miec takiego pecha! tylko ja! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:01 am
M-Teen AAAAAAAAAAAAAA! A JA WCZORAJ NIE NZALZŁAM KOSZYKA!!!! I KUR*&%*&^%&^%&^%A PO EVENCIE!!!!!!!!! gonk gonk gonk crying crying scream jeszcze chyba dzisiaj mozesz znalesc smile a ja mam 2 maski smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:02 am
...ja też mam dwie maski - ale one są szczerze powiedziawszy do d*** ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:04 am
Mistle M-Teen AAAAAAAAAAAAAA! A JA WCZORAJ NIE NZALZŁAM KOSZYKA!!!! I KUR*&%*&^%&^%&^%A PO EVENCIE!!!!!!!!! gonk gonk gonk crying crying scream jeszcze chyba dzisiaj mozesz znalesc smile a ja mam 2 maski smile ale juz na profilcu nie mam tego 'miernika' od jaj, pozatym zajaca nie mam na ampie.. wiec PO EVENCIE exclaim gonk crying crying crying gonk siemka Rufus... racja.. maski sa do dupy, ale ja sie chcialam wzbogacic, a nie! je przetrymywac.. narazie i tak bede zmuszona to zrobic, ale w dalekiej przyszlosci hmm.. hmm kto wie!? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:05 am
Ja- Yosei ...ja też mam dwie maski - ale one są szczerze powiedziawszy do d*** ... blaugh heh no troszke wsiurskie ale co tam xd ten kurczak wyglada jaby mila jakas chorobe genetyczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:07 am
M-Teen Mistle M-Teen AAAAAAAAAAAAAA! A JA WCZORAJ NIE NZALZŁAM KOSZYKA!!!! I KUR*&%*&^%&^%&^%A PO EVENCIE!!!!!!!!! gonk gonk gonk crying crying scream jeszcze chyba dzisiaj mozesz znalesc smile a ja mam 2 maski smile ale juz na profilcu nie mam tego 'miernika' od jaj, pozatym zajaca nie mam na ampie.. wiec PO EVENCIE exclaim gonk crying crying crying gonk siemka Rufus... racja.. maski sa do dupy, ale ja sie chcialam wzbogacic, a nie! je przetrymywac.. narazie i tak bede zmuszona to zrobic, ale w dalekiej przyszlosci hmm.. hmm kto wie!? xp ja bym mogla ci jedna wyslac ale nie umiem do cholery zalozyc tego kona w banku czy tego czego do wyslylania stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:08 am
Mistle M-Teen Mistle M-Teen AAAAAAAAAAAAAA! A JA WCZORAJ NIE NZALZŁAM KOSZYKA!!!! I KUR*&%*&^%&^%&^%A PO EVENCIE!!!!!!!!! gonk gonk gonk crying crying scream jeszcze chyba dzisiaj mozesz znalesc smile a ja mam 2 maski smile ale juz na profilcu nie mam tego 'miernika' od jaj, pozatym zajaca nie mam na ampie.. wiec PO EVENCIE exclaim gonk crying crying crying gonk siemka Rufus... racja.. maski sa do dupy, ale ja sie chcialam wzbogacic, a nie! je przetrymywac.. narazie i tak bede zmuszona to zrobic, ale w dalekiej przyszlosci hmm.. hmm kto wie!? xp ja bym mogla ci jedna wyslac ale nie umiem do cholery zalozyc tego kona w banku czy tego czego do wyslylania stare sweatdrop ee tam nie potrzeba wink ale dzięki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:10 am
...takie pytanko: wolicie Gambina czy te dwie głupie dupy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|