|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:41 am
Labudziak Suney Labudziak już nie jestem sam crying jakie to...piękne nie placz stare piekne ale nie tzreba plakac........nom biggrin to o czym porozmawiamy??????????????? yy..nie mam zielonego pojęcia...... biggrin jestem kiepski w wymyślaniu tematów z kas to znam xd ........zawsze jak nie mam tematu to daje temat muzyka biggrin bo tylko mi to do stare glowy przychodz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:43 am
witam sei biggrin ...katka nie denerwuj sie ja tez mam tak wiekrzosci czasu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:43 am
Katka1989 Ja tu całyczas byłam tylko gaia nie chciała mi dodawać postów domokun stressed stressed EDIT: WOW! surprised dodało mi posta! whee ja mam podobny problem..ale ja sie z tym uporałem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:44 am
Suney witam sei biggrin ...katka nie denerwuj sie ja tez mam tak wiekrzosci czasu sweatdrop Temu nie czekam aż gaia załaduje mi posta tylko klikam żeby przeniosło mnie odrazu na forum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:46 am
Sei chan Suney witam sei biggrin ...katka nie denerwuj sie ja tez mam tak wiekrzosci czasu sweatdrop Temu nie czekam aż gaia załaduje mi posta tylko klikam żeby przeniosło mnie odrazu na forum. ale mnie wogóle nie chciało dodać posta stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:46 am
Sei chan Suney witam sei biggrin ...katka nie denerwuj sie ja tez mam tak wiekrzosci czasu sweatdrop Temu nie czekam aż gaia załaduje mi posta tylko klikam żeby przeniosło mnie odrazu na forum. ^^i to jest mądre rozwiązanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:47 am
Sciągam sobie muze z weiss kreuz, jejciu ale fajne kawałki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:49 am
Sei chan Sciągam sobie muze z weiss kreuz, jejciu ale fajne kawałki 4laugh a z kad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:51 am
Labudziak Sei chan Sciągam sobie muze z weiss kreuz, jejciu ale fajne kawałki 4laugh a z kad? Z kazaa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:51 am
Labudziak Sei chan Sciągam sobie muze z weiss kreuz, jejciu ale fajne kawałki 4laugh a z kad? ja tam programy filmy teledyski koncerty gry i wiele innych sciagam przez eMule biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:52 am
Suney Labudziak Sei chan Sciągam sobie muze z weiss kreuz, jejciu ale fajne kawałki 4laugh a z kad? ja tam programy filmy teledyski koncerty gry i wiele innych sciagam przez eMule biggrin ja tam nie mam cierpliwości by gry tygodniami ściągać.. stare stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:53 am
Labudziak Quote: xd wystarczy miec szybki internet i dobry serwer biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:54 am
Suney Labudziak Sei chan Sciągam sobie muze z weiss kreuz, jejciu ale fajne kawałki 4laugh a z kad? ja tam programy filmy teledyski koncerty gry i wiele innych sciagam przez eMule biggrin apropo eMule, to coś mi nie chce ściągać sweatdrop klikam w linka, próbuje się połączyć z serwerem ale nie udaje się stressed z żadnym gonk A moze trzeba coś w ustawieniach przestawić? sweatdrop mam eMula od wczoraj więc się nie orientuję xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|