|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:38 am
M-Teen tez tak mialam! Jajko musi byc obok tego napisu RPERT POST EDIT QUOTE itp a nie pod postem ^^ Pisarz.. no troche zmarali sprawe.. ale moze w przyszlosci daloby sie na tym zarobic? ^^ hej eMka wink no moze i sie da ale na eldorado kasy nie licze, oby za 1k poszły byłoby dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:41 am
Hejka All ...
Jest jakis topic na wielkoanoc ...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:42 am
oka... to teraz mi ktoś mówi jak wygląda świąteczny event, bo nie chce mi się myśleć ani szukać opisu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:44 am
Kukus oka... to teraz mi ktoś mówi jak wygląda świąteczny event, bo nie chce mi się myśleć ani szukać opisu ... Ja tez jeszcze nie wiem ... nawet nie wiem co daja ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:46 am
Kukus oka... to teraz mi ktoś mówi jak wygląda świąteczny event, bo nie chce mi się myśleć ani szukać opisu włazisz do posiadlosci van helson na jakis topic- gapisz sie na ttronki i zbierasz jaja ktore ci wyskakuja- masz 8 idziesz do zajaca w Barton daje ci nagrode- koszyk ktory musisz znalezc sobie na mapce- znajdujesz i wybierasz spomiedzy tej białej kupy ktora mam na twarzy a gęby pisklaka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:46 am
Chodyisy po topicach na VON HELSON MANSION i kolo postow pryz chmurkach na gorye masy takie jajkopodobne suprajsz whee klikasy na nie i poyniej masy je w soim koszyczku smile CLIKC HERE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:47 am
Lavagetas_heqetai Kukus oka... to teraz mi ktoś mówi jak wygląda świąteczny event, bo nie chce mi się myśleć ani szukać opisu włazisz do posiadlosci van helson na jakis topic- gapisz sie na ttronki i zbierasz jaja ktore ci wyskakuja- masz 8 idziesz do zajaca w Barton daje ci nagrode- koszyk ktory musisz znalezc sobie na mapce- znajdujesz i wybierasz spomiedzy tej białej kupy ktora mam na twarzy a gęby pisklaka blaugh spank you smelly much for informacjony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:49 am
Kukus Lavagetas_heqetai Kukus oka... to teraz mi ktoś mówi jak wygląda świąteczny event, bo nie chce mi się myśleć ani szukać opisu włazisz do posiadlosci van helson na jakis topic- gapisz sie na ttronki i zbierasz jaja ktore ci wyskakuja- masz 8 idziesz do zajaca w Barton daje ci nagrode- koszyk ktory musisz znalezc sobie na mapce- znajdujesz i wybierasz spomiedzy tej białej kupy ktora mam na twarzy a gęby pisklaka blaugh spank you smelly much for informacjony xd siur blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:50 am
widze ze jestes fanem Wielkiej Rzeczpospolitej..... nalezysz do V Polskiego Korpusiu Inwazyjnyjnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:51 am
opcy widze ze jestes fanem Wielkiej Rzeczpospolitej..... nalezysz do V Polskiego Korpusiu Inwazyjnyjnego? tak... ostatnio z kukusem to manifestowalismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:52 am
Ozzwald opcy widze ze jestes fanem Wielkiej Rzeczpospolitej..... nalezysz do V Polskiego Korpusiu Inwazyjnyjnego? tak... ostatnio z kukusem to manifestowalismy... opcy jest podoficerem w V Polskim Korpusie Inwazyjnym. numer służbowy: 1096 funkcja: Kapłan Szturmowy w Jednostce Paranormalnej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:56 am
Ozzwald opcy widze ze jestes fanem Wielkiej Rzeczpospolitej..... nalezysz do V Polskiego Korpusiu Inwazyjnyjnego? tak... ostatnio z kukusem to manifestowalismy... co tam że mam irokeza na głowie... wyglądałem jak rasowy nazol... nawet żydowi mordę obiłem [jeszcze raz chciałbym powiedzieć, że waliłem z lewej ręki, więc na pewno ledwo poczuł]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|