|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:02 am
...ej no ...aVe! ...mam jaj 8 ...gdzie jest jakiś królik, koszyk czy co tam jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:05 am
Ja- Yosei ...ej no ...aVe! ...mam jaj 8 ...gdzie jest jakiś królik, koszyk czy co tam jeszcze? Hej ! whee krolik jest w barton a koszyka to juz musisz sam szukac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:06 am
...dobra ...tego zrobociałego zwierzaka znalezłem ...a koszyka mam szukać, tak? Ale gdzie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:09 am
JA CHCE KOLEJNE JAJKA! xDDDD
Avsko Rufusku! whee wszedzie.. ja moj znalzłam w Reclamation Facility ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:12 am
M-Teen JA CHCE KOLEJNE JAJKA! xDDDD Avsko Rufusku! whee wszedzie.. ja moj znalzłam w Reclamation Facility ^^ ...ahaa ...czyli na mapie nie na postowaniu tak jak jajka - no ok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:14 am
Ja- Yosei M-Teen JA CHCE KOLEJNE JAJKA! xDDDD Avsko Rufusku! whee wszedzie.. ja moj znalzłam w Reclamation Facility ^^ ...ahaa ...czyli na mapie nie na postowaniu tak jak jajka - no ok wink kurczek xDDDDDDD poszukaj ze mna jajek razem samej mi sie nudzi razz click ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:20 am
Po co komu taka maska? Można będzie ewentualnie opylić tym, którzy wyjechali na swięta, a jednak są one im potrzebne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:29 am
Kujonka Po co komu taka maska? Można będzie ewentualnie opylić tym, którzy wyjechali na swięta, a jednak są one im potrzebne razz no tak, ale niektorym sie to moze podobac wink np. mnie sie chicki mask podoba xDD ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:33 am
od samego rana starac sie o ta..białą kupe na twarzy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:33 am
M-Teen Kujonka Po co komu taka maska? Można będzie ewentualnie opylić tym, którzy wyjechali na swięta, a jednak są one im potrzebne razz no tak, ale niektorym sie to moze podobac wink np. mnie sie chicki mask podoba xDD ^^ Zawsze lepsza jakaś maska niż żadna crying Coś mi się chyba rozwala (bo siedzę u kuzyna na kompie) i kiedy klikam w jajko to otwiera mi się nowe okno z jakimiś dziwactwami whee Mogą być dwa jajka na jednej stronie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:36 am
Kujonka M-Teen Kujonka Po co komu taka maska? Można będzie ewentualnie opylić tym, którzy wyjechali na swięta, a jednak są one im potrzebne razz no tak, ale niektorym sie to moze podobac wink np. mnie sie chicki mask podoba xDD ^^ Zawsze lepsza jakaś maska niż żadna crying Coś mi się chyba rozwala (bo siedzę u kuzyna na kompie) i kiedy klikam w jajko to otwiera mi się nowe okno z jakimiś dziwactwami whee Mogą być dwa jajka na jednej stronie? xp tez tak mialam! Jajko musi byc obok tego napisu RPERT POST EDIT QUOTE itp a nie pod postem ^^ Pisarz.. no troche zmarali sprawe.. ale moze w przyszlosci daloby sie na tym zarobic? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 4:36 am
Kujonka M-Teen Kujonka Po co komu taka maska? Można będzie ewentualnie opylić tym, którzy wyjechali na swięta, a jednak są one im potrzebne razz no tak, ale niektorym sie to moze podobac wink np. mnie sie chicki mask podoba xDD ^^ Zawsze lepsza jakaś maska niż żadna crying Coś mi się chyba rozwala (bo siedzę u kuzyna na kompie) i kiedy klikam w jajko to otwiera mi się nowe okno z jakimiś dziwactwami whee Mogą być dwa jajka na jednej stronie? xp jajka ktore kieruja cie na inna strone to kawały- adresy mozna sobie wpisac w sygnaturce i nabierac innych ludzi- taki zart- prawdziwe jaja zawsze sa powyzej chmurki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|