|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:01 pm
Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* haker??raczej stacja robocza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:05 pm
opcy Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* heja! w sumie to dobranoc... tak tylko zajrzałam sprawdzić, czy ktoś jest... w sumie to jak wstałam w piątek o 7.00, to tak do teraz, to wypadałoy iść w końcu spać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:08 pm
dobranoc wszystkim!!! WESOŁEGO ALLELUJA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:08 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* heja! w sumie to dobranoc... tak tylko zajrzałam sprawdzić, czy ktoś jest... w sumie to jak wstałam w piątek o 7.00, to tak do teraz, to wypadałoy iść w końcu spać... dobranoc biggrin ja tesh lecę... dobranoc...*cmok vykkusia i opcusia na dobranoc* whee 4laugh - mam nadzieję że się za to nie obrazicie na mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:11 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* heja! w sumie to dobranoc... tak tylko zajrzałam sprawdzić, czy ktoś jest... w sumie to jak wstałam w piątek o 7.00, to tak do teraz, to wypadałoy iść w końcu spać... no ot pa... ale cisza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:13 pm
Vykk Jaswinder opcy Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* heja! w sumie to dobranoc... tak tylko zajrzałam sprawdzić, czy ktoś jest... w sumie to jak wstałam w piątek o 7.00, to tak do teraz, to wypadałoy iść w końcu spać... no ot pa... ale cisza... a ze mną się pożegnać? ignorujecie mnie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:14 pm
Kitty ShadowCat Vykk Jaswinder opcy Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* heja! w sumie to dobranoc... tak tylko zajrzałam sprawdzić, czy ktoś jest... w sumie to jak wstałam w piątek o 7.00, to tak do teraz, to wypadałoy iść w końcu spać... no ot pa... ale cisza... a ze mną się pożegnać? ignorujecie mnie crying crying crying a ty tez idziesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:30 pm
Vykk Kitty ShadowCat Vykk Jaswinder w sumie to dobranoc... tak tylko zajrzałam sprawdzić, czy ktoś jest... w sumie to jak wstałam w piątek o 7.00, to tak do teraz, to wypadałoy iść w końcu spać... no ot pa... ale cisza... a ze mną się pożegnać? ignorujecie mnie crying crying crying a ty tez idziesz?? zobacz na poprzednią stronę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|