|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:16 pm
Kukus opcy trzeba od czasu do czasu wychodzic z gildii.... lurking is not a crime skateboarding is not a crime They call it a crime... we call it hardcore..... (biore watch out? jasne ze biore)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:18 pm
Miho_14 M-Teen badżu badżu? neutral domokun phhh borsuki! ZENON WRӓӓӓӓĆ! crying 4laugh blaugh [przypilnujcie zebvy wziela leki...] xp xd xd xd xd xd whee sluchaj......ty jej w szkole nie widzialas..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:19 pm
Illune Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy widzieliscie nowy glitch zwiazany z kijem bejsbolowym.....?? xd xd xd xd xd xd xd eek xd skąd to wytrzasnąłeś? trzeba od czasu do czasu wychodzic z gildii.... lurking is not a crime a jak ona to zrobiła? eek xd a co.... też chcesz? xd xp a broń boże.... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:19 pm
Vykk Miho_14 dobra pączusie xp xp xp lece lulac, bo mnie jutro znowu pewno tyranie w kuchni czeka od rana gonk papa wiem eMka ze borsuki rzadza a wez teraz sobie po procentach obejrzyj ne muwie juz po tym jak sie wezmie i pociagnie hajsem bo kumpla widzialem jaka mial zajawke xd borsuki... neutral phh! badżu badżu! domokun MIHO! ALE JA JUŻ JESTEM PO! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:21 pm
Illune Miho_14 M-Teen badżu badżu? neutral domokun phhh borsuki! ZENON WRӓӓӓӓĆ! crying 4laugh blaugh [przypilnujcie zebvy wziela leki...] xp xd xd xd xd xd whee sluchaj......ty jej w szkole nie widzialas..... xd co masz na mysli ..... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:35 pm
opcy widzieliscie nowy glitch zwiazany z kijem bejsbolowym.....??  ee, to glitch lekko starszawy... xd i juz naprawiony, niestety ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:43 pm
Dobra robaczki ^^ Ja juz sobie ide wink papa :3 Wesołego jajka i szczęśliwego nowego roku xD whee whee blaugh blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:47 pm
Udało mi się! Nie pomyliłam sie ani razu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:50 pm
Jaswinder Udało mi się! Nie pomyliłam sie ani razu... blaugh hejkla...a co sie mialo udac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:51 pm
Vykk Jaswinder Udało mi się! Nie pomyliłam sie ani razu... blaugh hejkla...a co sie mialo udac?? singing... very trudna melodia, solo, bez muzyki... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:52 pm
*siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:55 pm
Jaswinder *siada w fotelu i głaszcze Hakera, leżącego na jej kolanach* heja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:57 pm
Jaswinder Vykk Jaswinder Udało mi się! Nie pomyliłam sie ani razu... blaugh hejkla...a co sie mialo udac?? singing... very trudna melodia, solo, bez muzyki... 3nodding no to gratuluje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:00 pm
w sumie to są święta i by tak wypadało się jakoś ładnie ubrać... wiosennie... *leci się przebrać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|