|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:27 pm
Vyku ta strona jest po prostu fantastyczne xDDDDDDDD uchachałam sie jak nie wiem: YLKO CZARNE GLANY SĄ NAPARWDE FUNNY! xDDDD
pozatym ja juz wczesnije napisałam posta o glanach ze sa funny jakby nie bylo trzeba kazdy post czytac! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:29 pm
M-Teen Vyku ta strona jest po prostu fantastyczne xDDDDDDDD uchachałam sie jak nie wiem: YLKO CZARNE GLANY SĄ NAPARWDE FUNNY! xDDDD pozatym ja juz wczesnije napisałam posta o glanach ze sa funny jakby nie bylo trzeba kazdy post czytac! stare ja czytalem wypraszam sobie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:39 pm
cos tak z deka sie cichawo zrobilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:40 pm
Miho_14 cos tak z deka sie cichawo zrobilo sweatdrop Bo eMka zaczela na ludzi wrzucac to sie przestraszyli...a reszta to lurkery
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:41 pm
Miho_14 cos tak z deka sie cichawo zrobilo sweatdrop z deka... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:42 pm
Vykk Miho_14 cos tak z deka sie cichawo zrobilo sweatdrop Bo eMka zaczela na ludzi wrzucac to sie przestraszyli...a reszta to lurkery co mi się rzadko zdarz... przyznaję rację przedmówcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:43 pm
Vykk Miho_14 cos tak z deka sie cichawo zrobilo sweatdrop Bo eMka zaczela na ludzi wrzucac to sie przestraszyli...a reszta to lurkery *is a lurker*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:50 pm
kupcie ode mnie blueboxa!!!!!!!!
ja tak chce sobie kotka kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:51 pm
opcy Vykk Miho_14 cos tak z deka sie cichawo zrobilo sweatdrop Bo eMka zaczela na ludzi wrzucac to sie przestraszyli...a reszta to lurkery *is a lurker* damn lurkres...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:51 pm
sweet_chii kupcie ode mnie blueboxa!!!!!!!! ja tak chce sobie kotka kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk nie mam za co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:52 pm
sweet_chii kupcie ode mnie blueboxa!!!!!!!! ja tak chce sobie kotka kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk ja bym kupila, ale nie mam za co xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnie zadzgalem kotka! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sweet_chii kupcie ode mnie blueboxa!!!!!!!! ja tak chce sobie kotka kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk nie mam za co... me neighter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:54 pm
opcy wlasnie zadzgalem kotka! twisted rekawiczke ci zezarl ja tam wole poszczuc mojego pierskiem zobacz jak sa blisko siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|