|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:13 pm
Illune Lethiel M-Teen nie opcy, nie udalo ci sie, to wcale nie bylo zabawne.. wyobraz sobie zenona na jego miejscu.. argh... xd xd xd nio poprostu swietnie... nie ma to jak gloopawka na noc XD Lethiel nie bedziemy mogly zasnac xd wy nie bedziecie mogly zasnac a ja chyba wynajme ochrone dla mani. jeszcze ja ktos tak urzadzi.... *bierze czrna kulke (z bialym noskiem) na kolanka i pshytuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:13 pm
Lethiel Vykk Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd zenon nie jest slodki pozatym piura mu sie poskeljaja i poprzyklejaja mi sie do jezyka a jak polkne to co??,...zgon...i w ten spsoob zdiec nie bedzie O.o .. chwila moment... znaczy ze jak sie upaćkam lukrem to mnie zeshresh ??!! gonk gonk gonk tego nie powiedzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:14 pm
sweet_chii co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying powiem ze ja sie nie bawie w takei rzeczy tylko w Arke satanakorej chyba i tak nikt nie zauwazyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:14 pm
Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd my cie możemy upaćkać... a potem zlizać ten lukier... ooooo tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:15 pm
Lethiel Illune Lethiel M-Teen nie opcy, nie udalo ci sie, to wcale nie bylo zabawne.. wyobraz sobie zenona na jego miejscu.. argh... xd xd xd nio poprostu swietnie... nie ma to jak gloopawka na noc XD Lethiel nie bedziemy mogly zasnac xd xd .. argh.. bede sie gloopio smiala sama do siebie przez pool nocy XD jeszcze pomysla ze zwariowalysmy biggrin i nas ubiora we wdzianko bez rekawow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:15 pm
Kukus Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd my cie możemy upaćkać... a potem zlizać ten lukier... ooooo tak blaugh ej...czemu musisz byc dzisiaj taki gadatliwy...znowu mowisz za duzo stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:16 pm
Kukus Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd my cie możemy upaćkać... a potem zlizać ten lukier... ooooo tak blaugh xd xd xd hm... bylo by milo.. ale ja jush spioolkać mykam blaugh *paćka Kukusa lukrem po nosie* xd branoć wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:16 pm
sweet_chii co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying bo mamy brzydkie myśli i jesteśmy złymi ludziami domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:17 pm
Illune jeszcze pomysla ze zwariowalysmy biggrin i nas ubiora we wdzianko bez rekawow xp O.o nie wpooszcze ich do pokoju !! nie dam sie !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel xd xd xd hm... bylo by milo.. ale ja jush spioolkać mykam blaugh *paćka Kukusa lukrem po nosie* xd branoć wam wink paaaa lethiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying bo mamy brzydkie myśli i jesteśmy złymi ludziami domokun heh...... wreszcie ktos normalny......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:18 pm
Lethiel Kukus Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd my cie możemy upaćkać... a potem zlizać ten lukier... ooooo tak blaugh xd xd xd hm... bylo by milo.. ale ja jush spioolkać mykam blaugh *paćka Kukusa lukrem po nosie* xd branoć wam wink ehhh no i uciekla...ale ja wroce jeszcze do tego lukra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:18 pm
opcy Kukus sweet_chii co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying bo mamy brzydkie myśli i jesteśmy złymi ludziami domokun heh...... wreszcie ktos normalny...... te te te... ty mnie nie obrażaj... tylko nie normalny, kurde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:19 pm
Kukus opcy Kukus sweet_chii co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying bo mamy brzydkie myśli i jesteśmy złymi ludziami domokun heh...... wreszcie ktos normalny...... te te te... ty mnie nie obrażaj... tylko nie normalny, kurde u.. boje sie was crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:20 pm
Kukus opcy Kukus sweet_chii co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying bo mamy brzydkie myśli i jesteśmy złymi ludziami domokun heh...... wreszcie ktos normalny...... te te te... ty mnie nie obrażaj... tylko nie normalny, kurde przepraszam okrutniku i hegemonie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|