|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:05 pm
eek eek eek *odwraca wzrok* crying crying crying to potworne crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lethiel Vykk pshytula to ja od ciebei dopstaje na powitanie i pozeganie wiec musisz sie bardziej postarac xd whee xd ćmookasek w czoolko ?? xd dobra.. lukrowany ZENON to moje ostatnie slowo XD XD XD nie...weicej ciebie xd a skoro opcy poszedle w ta strone to zapszam na obejrzenia tego schizowatego teledysku obejrzec koniecznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek eek crying crying crying buuuuuubuuuuu!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:06 pm
Illune odgrywasz sie na nas za...Zenona? szczerze? Zenon.. tak.. Zenon to był ktoś! .. i ZYŁ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:07 pm
ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:08 pm
nie opcy, nie udalo ci sie, to wcale nie bylo zabawne.. wyobraz sobie zenona na jego miejscu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune odgrywasz sie na nas za...Zenona? szczerze? Zenon.. tak.. Zenon to był ktoś! .. i ZYŁ! zył....to już nie żyje....? Marta....! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel eek eek eek *odwraca wzrok* crying crying crying to potworne crying crying crying popieram lethi popieram crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd zenon nie jest slodki pozatym piura mu sie poskeljaja i poprzyklejaja mi sie do jezyka a jak polkne to co??,...zgon...i w ten spsoob zdiec nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:10 pm
M-Teen nie opcy, nie udalo ci sie, to wcale nie bylo zabawne.. wyobraz sobie zenona na jego miejscu.. argh... xd xd xd nio poprostu swietnie... nie ma to jak gloopawka na noc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:10 pm
co wy takie brzydkie rysunki ogladacie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:11 pm
Lethiel M-Teen nie opcy, nie udalo ci sie, to wcale nie bylo zabawne.. wyobraz sobie zenona na jego miejscu.. argh... xd xd xd nio poprostu swietnie... nie ma to jak gloopawka na noc XD Lethiel nie bedziemy mogly zasnac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:11 pm
Vykk Lethiel ze niby co ?? .. mam sie upaćkać lukrem ?? XD .. zenon ci nie wystarczy ?? :> xd zenon nie jest slodki pozatym piura mu sie poskeljaja i poprzyklejaja mi sie do jezyka a jak polkne to co??,...zgon...i w ten spsoob zdiec nie bedzie O.o .. chwila moment... znaczy ze jak sie upaćkam lukrem to mnie zeshresh ??!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:12 pm
Illune Lethiel M-Teen nie opcy, nie udalo ci sie, to wcale nie bylo zabawne.. wyobraz sobie zenona na jego miejscu.. argh... xd xd xd nio poprostu swietnie... nie ma to jak gloopawka na noc XD Lethiel nie bedziemy mogly zasnac xd xd .. argh.. bede sie gloopio smiala sama do siebie przez pool nocy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:12 pm
TYLKO CZARNE GLANY SĄ NAPARWDE FUNNY! surprised *padala ze smiechu* buhahahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|