|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:51 pm
Vykk wiesz...w sumie to ja nie mam nic przeciwko temu ze sidzisz tak na mnie...a nawet mi to schlebia blaugh argh... *opiera sie na nim lokciem* hm.... tio.. eeee... przytuuul za zdjatka ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel M-Teen alexvandom dLACZEGO JAK TAK MALO CZASEM ROZUMIEM smile a ty kim jestes? tesciowa zenona? stare xd xd xd no dajcie spokoj! beda mi teraz tutaj zenonować! Jak ja bym była czemuś winna! DUżo jest takich Zenon�w! Białych czarnych kolorowych! Nie... kolorowych nie ma ... a może? nvm stressed a co nie lubisz jak ktos mowi "ZENON" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina okej zmykam lulac xd dobranoc wam szkraby 4laugh paptki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina okej zmykam lulac xd dobranoc wam szkraby 4laugh pa Kari niech ci sie Zenon nie wyśni bosss TERAZ BEDE MIEC ZENONO FOBIE! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen Lethiel M-Teen alexvandom dLACZEGO JAK TAK MALO CZASEM ROZUMIEM smile a ty kim jestes? tesciowa zenona? stare xd xd xd no dajcie spokoj! beda mi teraz tutaj zenonować! Jak ja bym była czemuś winna! DUżo jest takich Zenon�w! Białych czarnych kolorowych! Nie... kolorowych nie ma ... a może? nvm stressed a co nie lubisz jak ktos mowi "ZENON" ? to imie samo w sobie jest smieszne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk wiesz...w sumie to ja nie mam nic przeciwko temu ze sidzisz tak na mnie...a nawet mi to schlebia blaugh argh... *opiera sie na nim lokciem* hm.... tio.. eeee... przytuuul za zdjatka ?? xd pshytula to ja od ciebei dopstaje na powitanie i pozeganie wiec musisz sie bardziej postarac xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:53 pm
Witajcie. Ej czy ktos zaplacil tym siostrom van helson te 500 golda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:53 pm
opcy a co nie lubisz jak ktos mowi "ZENON" ? XD XD XD .. przestańcie XD papatki Kari whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:54 pm
Ozual Witajcie. Ej czy ktos zaplacil tym siostrom van helson te 500 golda? prawdopodbnie był to Zenon xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel XD .. dostaje podobnego ataku gloopawki XD oni chca nas zgladzic razz ja juz tu nie wyrabiam..... z tym ZENONEM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Witajcie. Ej czy ktos zaplacil tym siostrom van helson te 500 golda? nie !! scream .. i nic im nie dam stare wredne szmaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:55 pm
jezzuu... łaski bez stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:55 pm
Vykk pshytula to ja od ciebei dopstaje na powitanie i pozeganie wiec musisz sie bardziej postarac xd whee xd ćmookasek w czoolko ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|