|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:31 pm
Lethiel Vykk Lethiel MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink no niech ci bedzie..ale to i tak nie sa wszystki...ale wiecej nie dam blaugh O.o .. masz więcej ??!! *skok na Vykka* daj !!! twisted proooooooshu *slodkie oczka* *mrug mrug* wlasnie!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:34 pm
opcy M-Teen opcy *rzuca w nią albatrosem* ja ci dam tysiace scream *uchyla sie przed albatraosem* sokjojnie xD Złość piekności szkodzi :] whee HA! to jest albatros samonaprowadzalny! *albatros zawraca i rzuca sie na eMke* *znika* *pojawia sie na swoim fotelu* *fotel oatcza pole magnetyczne w postaci wilkiej niebieskawej powłoki przypomnajacej bankę* opcy... myslalam ze jestes powazniejszym czlowiekiem a ty sie zajmujesz .. TAKIMI RZECZAMI ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:34 pm
Miss_Karina Lethiel Vykk Lethiel MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink no niech ci bedzie..ale to i tak nie sa wszystki...ale wiecej nie dam blaugh O.o .. masz więcej ??!! *skok na Vykka* daj !!! twisted proooooooshu *slodkie oczka* *mrug mrug* wlasnie!!!! whee oryginalni bylo ok 60 ale ze mi sie nie podobaly to pousuwalem xd xd ale nie ktore straszne zostlay ale to tylko dla mojego prywatnego uzytku xp Narka LH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:36 pm
chodz Zenon bo tu za "poważne" towarzystwo jest na nas *Zenon pokazuje eMce język*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:38 pm
opcy chodz Zenon bo tu za "poważne" towarzystwo jest na nas *Zenon pokazuje eMce język* neutral stare powiedzialabym cos jednak sie wstrzymam od glosu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:39 pm
no i co drogi panie...tak latwo dopuscilyscie sobie:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:39 pm
*drzwi otwierają się, wchodzi zaspana nov, i pada na ziemie*
Heyah wszystkim ^^
*macha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:40 pm
dLACZEGO JAK TAK MALO CZASEM ROZUMIEM smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:40 pm
Vykk no i co drogi panie...tak latwo dopuscilyscie sobie:>?? oczywiscie ze nie :> .. nie mash sie co cieshyc... my tu tajniacko ninja knoojemy jak cie zmoosic xd *skok na Vykka* *przyciska do ziemi* dawaj zdjęcia !!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:41 pm
ah... chyba zaraz pojde lulac >.< ale posiedze troszke ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
alexvandom dLACZEGO JAK TAK MALO CZASEM ROZUMIEM smile ehh.....nie trudno sie domyslic... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin *drzwi otwierają się, wchodzi zaspana nov, i pada na ziemie* Heyah wszystkim ^^ *macha łapką* witaj nov 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|