|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:25 pm
opcy M-Teen opcy nowe zdjecie Zenona  O.o a kim jest .. Zenon Zenon jest albatrosem 3nodding stare oł.. myslama ze to twoj kot ale na kota to nie wyglada... stare zenon. phi! tysiace jest takich zenonów!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:25 pm
Jeśli chodzi o anglie to wiem tylko ze na peryferia londynu razz / nie ma to jak dokladna wiedza o dalekiej rodiznie XDDDDD /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:26 pm
a propos listow: nie powiem, zeby mi sie te koteczki zbytnio podobaly - zrobili z nich takie kici kiciusiowe kiciunie i cieple kluchy. bleeh. atak mdlosci gwarantowany domokun prawdziwe koty to okruuuutne beeeestie - i za to je lubie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:27 pm
Asterad Jeśli chodzi o anglie to wiem tylko ze na peryferia londynu razz / nie ma to jak dokladna wiedza o dalekiej rodiznie XDDDDD / Ja jade w wakcje do ANglii ^^ I tez nie wiem gdzie, ale ja nie jade do rodiznt tylko do znajomych mojej znajomej razz sweatdrop huh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz wracam... / o ile bestia ktora zwie sie moja siostra nie zajmie kompa/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy M-Teen opcy nowe zdjecie Zenona  O.o a kim jest .. Zenon Zenon jest albatrosem 3nodding stare oł.. myslama ze to twoj kot ale na kota to nie wyglada... stare zenon. phi! tysiace jest takich zenonów! *rzuca w nią albatrosem* ja ci dam tysiace scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:28 pm
Lethiel MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink no niech ci bedzie..ale to i tak nie sa wszystki...ale wiecej nie dam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao a propos listow: nie powiem, zeby mi sie te koteczki zbytnio podobaly - zrobili z nich takie kici kiciusiowe kiciunie i cieple kluchy. bleeh. atak mdlosci gwarantowany domokun prawdziwe koty to okruuuutne beeeestie - i za to je lubie blaugh mogli by dac te koty czarne z zielonymi oczami to juz by ladniej wygladaly biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *rzuca w nią albatrosem* ja ci dam tysiace scream *uchyla sie przed albatraosem* sokjojnie xD Złość piekności szkodzi :] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink me too 3nodding @Opcy- fajna fotka Zenona, albatrosa 3nodding whee Btw...dzieki drogie panie *daje buziaka w poliki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:29 pm
Vykk Lethiel MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink no niech ci bedzie..ale to i tak nie sa wszystki...ale wiecej nie dam blaugh O.o .. masz więcej ??!! *skok na Vykka* daj !!! twisted proooooooshu *slodkie oczka* *mrug mrug*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:30 pm
M-Teen opcy *rzuca w nią albatrosem* ja ci dam tysiace scream *uchyla sie przed albatraosem* sokjojnie xD Złość piekności szkodzi :] whee *przechwytooje albatrosa* biedny Zenonek *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:30 pm
M-Teen opcy *rzuca w nią albatrosem* ja ci dam tysiace scream *uchyla sie przed albatraosem* sokjojnie xD Złość piekności szkodzi :] whee HA! to jest albatros samonaprowadzalny! *albatros zawraca i rzuca sie na eMke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:31 pm
M-Teen opcy *rzuca w nią albatrosem* ja ci dam tysiace scream *uchyla sie przed albatraosem* sokjojnie xD Złość piekności szkodzi :] whee i co...? Albaros trafil w sciane.... blaugh Meczycie zwierzatko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|