|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethi xd
M-teenka wink witaj
Witka Vykk :c)O.o ... nie podzielish sie ?? xd gryź xd prosze uwazaj bo odgryzie ci cos jeszcze xp ale na szczescie ci troche zbroja przyslania xd stare *rzooca w niego nadgryzionym snickersem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart kurde ... musze se kupic liścik , ale najpierw musze na niego uzbierac , a tak wogle to .... co jest w listach ? KOTKI I PIESKI! biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:20 pm
Asterad sweet_chii Asterad sweet_chii hej. a skad ty jestes? ninja chwilowo wawa chwilowo? ninja Ech.. no niedlugo wyjezdzam pewnie do angli.. tzn do angli napewno ale nie wiem jak z terminem o, a gdzie dokladnie? ja kocham Anglie smile . a wogole moze ile masz latek i jaka dzielnica od razu :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:21 pm
M-Teen Ita Lockheart kurde ... musze se kupic liścik , ale najpierw musze na niego uzbierac , a tak wogle to .... co jest w listach ? KOTKI I PIESKI! biggrin blaugh kotki i pso-żabole XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:22 pm
MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:23 pm
opcy nowe zdjecie Zenona  heart 4laugh whee 4laugh heart *hug dla zenona* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy nowe zdjecie Zenona  O.o a kim jest .. Zenon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy nowe zdjecie Zenona  O.o a kim jest .. Zenon Zenon jest albatrosem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:24 pm
Lethiel MissTao oki doki, buzka Vykka zostala udostepniona szerokiej publicznosci -> CLICKjeszcze jacys chetni? komu komu, bo ide do domu smile O.o .. ładny Vykkoś 3nodding to przedostatnie mi sie najbardziej podoba wink me too 3nodding @Opcy- fajna fotka Zenona, albatrosa 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|