|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:15 pm
Lavagetas_heqetai Lethi xd
M-teenka wink witaj
Witka Vykk :c)O.o ... nie podzielish sie ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:16 pm
sweet_chii Asterad sweet_chii Asterad Uwolnic Orke ===>>. Uwolnic Kotka XD hej. a skad ty jestes? ninja chwilowo wawa chwilowo? ninja jak to chwilowo? ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen _ _" Ja baaardzo dawno nie mialam nic! _ _" I do tej pory a siedze na gai od wrzesnia nie mialam Pink Boxa _ _" ojej ^^straszne...i co teraz biedna emka pocznie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Asterad sweet_chii Asterad Uwolnic Orke ===>>. Uwolnic Kotka XD hej. a skad ty jestes? ninja chwilowo wawa chwilowo? ninja Ech.. no niedlugo wyjezdzam pewnie do angli.. tzn do angli napewno ale nie wiem jak z terminem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurde ... musze se kupic liścik , ale najpierw musze na niego uzbierac , a tak wogle to .... co jest w listach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen _ _" Ja baaardzo dawno nie mialam nic! _ _" I do tej pory a siedze na gai od wrzesnia nie mialam Pink Boxa _ _" ' Ja mialem chyba ze 3 dni temu pinklinka , ale wysłałem komyś z Gildii ten tysiączek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethi xd
M-teenka wink witaj
Witka Vykk :c)O.o ... nie podzielish sie ?? xd gryź xd prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:17 pm
Illune M-Teen _ _" Ja baaardzo dawno nie mialam nic! _ _" I do tej pory a siedze na gai od wrzesnia nie mialam Pink Boxa _ _" ojej ^^straszne...i co teraz biedna emka pocznie? xd no wlasnie w tym problem ze nic! lol ej ale serio ! Jak mozna nie miec przez tyle czasu pink boxa _ _" ! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethi xd
M-teenka wink witaj
Witka Vykk :c)O.o ... nie podzielish sie ?? xd gryź xd prosze xd xd xd mraaaa.... mniam pyszności xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethi xd
M-teenka wink witaj
Witka Vykk :c)O.o ... nie podzielish sie ?? xd gryź xd prosze uwazaj bo odgryzie ci cos jeszcze xp ale na szczescie ci troche zbroja przyslania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart kurde ... musze se kupic liścik , ale najpierw musze na niego uzbierac , a tak wogle to .... co jest w listach ? koty.......... i psy.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|