|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:01 pm
Lethiel PointZer0 *przyciąga falą grawitacyjną list z ręki Leth i zakłąda plaszcz* stare ... *proobooje mu wyrwać list* Lethiel .. malo ci tych kotow ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:01 pm
PointZer0 sweet_chii zeroos, ja juz sie dawno chcialam zapytac, czy ty byles na jakims konwencie? np. Asukon? Nigdy poza Wawą , byłem an paru ale nie pamietam nazw. *przyciąga falą grawitacyjną list z ręki Leth i zakłąda plaszcz* ha z wawy jestes... no to ja na jednym z warszawskich konwentow cie widzialam... jestem pewna ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:02 pm
dobra koniec z cakaniem sie i zielonymi literkami razz xDDDDD razz *wyciaga kisiel Dr.Oektera* mmmmm domokun *je*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:02 pm
sweet_chii PointZer0 sweet_chii zeroos, ja juz sie dawno chcialam zapytac, czy ty byles na jakims konwencie? np. Asukon? Nigdy poza Wawą , byłem an paru ale nie pamietam nazw. *przyciąga falą grawitacyjną list z ręki Leth i zakłąda plaszcz* ha z wawy jestes... no to ja na jednym z warszawskich konwentow cie widzialam... jestem pewna ;P Gdzie kiedy jak z kim czemu po co ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:03 pm
Asterad Lethiel PointZer0 *przyciąga falą grawitacyjną list z ręki Leth i zakłąda plaszcz* stare ... *proobooje mu wyrwać list* Lethiel .. malo ci tych kotow ? wink przeciesh ja nie chce mu kota dla siebie zabrac XD .. ja tylko chciem go ocalic 3nodding czytales cio on chce mu zrobić ?? gonk crying po za tym kotkoow nigdy malo blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:03 pm
M-Teen dobra koniec z cakaniem sie i zielonymi literkami razz xDDDDD razz *wyciaga kisiel Dr.Oektera* mmmmm domokun *je* wlasnie chcialam zrobic to samo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:04 pm
Uwolnic Orke ===>>. Uwolnic Kotka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii M-Teen dobra koniec z cakaniem sie i zielonymi literkami razz xDDDDD razz *wyciaga kisiel Dr.Oektera* mmmmm domokun *je* wlasnie chcialam zrobic to samo razz tzn co? jesc kisiel czy zminic literki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi targajac swoje kicie za soba* Cześć ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:05 pm
Illune *wchodzi targajac swoje kicie za soba* Cześć ! biggrin no ludzie ><".. zwierzyniec.. Heyka biggrin /nie zebym chcial psa razz PP .. mwahaha/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:05 pm
Asterad Uwolnic Orke ===>>. Uwolnic Kotka XD xd xd xd yay !! uwolnijmy wszystkie koty z kopert !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:06 pm
Illune *wchodzi targajac swoje kicie za soba* Cześć ! biggrin posty szybko lecą xD trudno sie w nich polapac razz Aste XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|