|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ]Goth bless[ Vykk Carrie eek question powiedz mi ze jestes opanowana i nie masz nic z ta z powiesci Kinga xp Slyszalem o tej ksiazce (a dokladniej o filmie na jej podstawie) Podobno dziewczynka niezle tam wymiata xp xd niezle?? to malo powiedziane...nazelzy zoabczyc koniecznie tudziez przeczytac zwlaszcza kiedy akcja sie toczy na balu maturalnym xd eme? ona miala jakies zdolnosci psychiczne tak? >.< bo przypomina mi sie jakis film ale nie pamietam tytulu >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siema opcy biggrin Eurina ppieram Aste wink VyQ oj tak.. przyspieszyly.. co sprawdzma posta to laduje na nowej stronie _ _" domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rynnciu proszem ciem wywal te zdjecia ze swojej sygnaturki... bo ja mdlne zaraz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
3nodding 3nodding .. wlasnie ogladam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:55 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 *unika ciosów Kariny , odbiera list Leth i teleportuje sie na sufit* Kici kici whee *odpakowuje list* przestan crying crying crying *podskakooje i łapie koniec plaszcza Zera* *ciagnie w dool* *odpina płaszcz* zeroos, ja juz sie dawno chcialam zapytac, czy ty byles na jakims konwencie? np. Asukon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:55 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 *unika ciosów Kariny , odbiera list Leth i teleportuje sie na sufit* Kici kici whee *odpakowuje list* przestan crying crying crying *podskakooje i łapie koniec plaszcza Zera* *ciagnie w dool* *odpina płaszcz* argh... crying *podskakooje wyshej* *lapie go za noge* *wspina sie po nim* xd *zabiera koperte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:56 pm
Miss_Karina Vykk ]Goth bless[ Vykk Carrie eek question powiedz mi ze jestes opanowana i nie masz nic z ta z powiesci Kinga xp Slyszalem o tej ksiazce (a dokladniej o filmie na jej podstawie) Podobno dziewczynka niezle tam wymiata xp xd niezle?? to malo powiedziane...nazelzy zoabczyc koniecznie tudziez przeczytac zwlaszcza kiedy akcja sie toczy na balu maturalnym xd eme? ona miala jakies zdolnosci psychiczne tak? >.< bo przypomina mi sie jakis film ale nie pamietam tytulu >.< tak z lekka...potrafila unosic przedmioty sila woli a z czasem okazalo sie ze zabijac ludzi myslami rowniez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:56 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 *unika ciosów Kariny , odbiera list Leth i teleportuje sie na sufit* Kici kici whee *odpakowuje list* przestan crying crying crying *podskakooje i łapie koniec plaszcza Zera* *ciagnie w dool* *odpina płaszcz* ej zostaw kicie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:57 pm
Vykk Gosiak Siema elo ... jestem zbulwersowana przestraszona i wogole mam kociol biggrin hejka...a cio siem stalo question aaaaa rozwalaja mnie ci chlopcy co nasiupani chodza... i szukaja tylko kogos kto sie chce bic odrazu mnie roznosi ... dzis milam taka niemila sytuacje i dalej zla jestem :/ Asterad ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii zeroos, ja juz sie dawno chcialam zapytac, czy ty byles na jakims konwencie? np. Asukon? Nigdy poza Wawą , byłem an paru ale nie pamietam nazw. *przyciąga falą grawitacyjną list z ręki Leth i zakłąda plaszcz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka...musisz trzymac tempo bo posty przyspieszyly jakos daje sobi rade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:58 pm
A ja moge ja poglaskac? ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:58 pm
PointZer0 *przyciąga falą grawitacyjną list z ręki Leth i zakłąda plaszcz* stare ... *proobooje mu wyrwać list*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|