|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:50 pm
Miss_Karina PointZer0 Lethiel PointZer0 No co Ty , jak je najpierw namoczyć w stężonym kwasie siakowym to juz lepiej , a jak się trochę zmieli przedtem to w sam raz. Troche zawodzą przy tym , ale jedziesz jak na wysokooktanowej gonk gonk gonk No co ? mogę udowodnić whee *wyjmuje tarke do sera i zaczyna odpakowywać swist* Zostaw kotki w spokoju!!!! scream stressed sweatdrop jeżeli ja się tu mogę wtrącić...zostaw Zero w spokoju? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina sweet_chii Miss_Karina Kukus won od kotek!!!! scream stressed scream stressed scream stressed stare pfeh... co my mamy z wami facetami... carrie!!!!!!!!!!! mrruu *rzuca sie na nia* ale ciem dawno nie widzialam blaugh Czesc Chii whee ja ciebie tez dawno nie widzialam whee co u ciebie? xd whee
Kukus- ja tez bez walki sie nie poddam tak srednio u mnie... ale momentami da sie nawet zyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:51 pm
]Goth bless[ Vykk Carrie eek question powiedz mi ze jestes opanowana i nie masz nic z ta z powiesci Kinga xp Slyszalem o tej ksiazce (a dokladniej o filmie na jej podstawie) Podobno dziewczynka niezle tam wymiata xp xd niezle?? to malo powiedziane...nazelzy zoabczyc koniecznie tudziez przeczytac zwlaszcza kiedy akcja sie toczy na balu maturalnym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen W tym markecie to same debile naparwde.. _ _" czemu ? zamiast poczekac pod sam koniec bidu to oni 10 min przed jego zakonczeniem oznajmaiaj calemu marketowi ze jest niezla okazja zeby zakupic niezle droga rzecz _ _" Ja zwsze czekam na ostatnia minute.. wtedy mi jest korzystniej zalapac cos niezlego.. a nie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siema elo ... jestem zbulwersowana przestraszona i wogole mam kociol biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*unika ciosów Kariny , odbiera list Leth i teleportuje sie na sufit*
Kici kici whee *odpakowuje list*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj opcoosiu 4laugh *przytuuuuuuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:52 pm
hejka...musisz trzymac tempo bo posty przyspieszyly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Miss_Karina rekawice bokserskei na rekach i zaczyna okladac piesciami Zer0> Zostaw kotki w spokoju!!!! scream stressed sweatdrop jeżeli ja się tu mogę wtrącić...zostaw Zero w spokoju? xd to se zobaczy xd stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Vykk Miss_Karina sweet_chii carrie!!!!!!!!!!! mrruu *rzuca sie na nia* ale ciem dawno nie widzialam blaugh Czesc Chii whee ja ciebie tez dawno nie widzialam whee co u ciebie? xd whee
Kukus- ja tez bez walki sie nie poddam Carrie eek question powiedz mi ze jestes opanowana i nie masz nic z ta z powiesci Kinga xp nie xd Carrie to jest z "Paradise Kiss" i Chii jakos tak do mnie mówi xd whee atak jestes druga osoba tego dnia co mowi o jakiej Carrie z jakiejs opowieski Kinga no wlasnie ^^ oczywiscie, ze z ParaKissu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:53 pm
PointZer0 *unika ciosów Kariny , odbiera list Leth i teleportuje sie na sufit* Kici kici whee *odpakowuje list* przestan crying crying crying *podskakooje i łapie koniec plaszcza Zera* *ciagnie w dool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:53 pm
Gosiak Siema elo ... jestem zbulwersowana przestraszona i wogole mam kociol biggrin hejka...a cio siem stalo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:54 pm
Lethiel PointZer0 *unika ciosów Kariny , odbiera list Leth i teleportuje sie na sufit* Kici kici whee *odpakowuje list* przestan crying crying crying *podskakooje i łapie koniec plaszcza Zera* *ciagnie w dool* *odpina płaszcz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|