|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:35 pm
Witaj **krzyczy z otchłani**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii Kurde , te dzisiejsze kobiety mają jakiś spaczony gust , nie ? Człowiek już nie wie czego taka chce a czy odkrywanie czego ona chce nie jest wlasnie waszym zadaniem, ktore ma wam dawac satysfakcje i podbudowywac wasza meska dume? sweatdrop a teraz podaj mi jeden sensowny argument czemu mam się interesować czego chce paskudna, wychudzona panna o ryju koczkodana oddajacego stolec? bo mnie lubisz? razz PP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka... jak znowu moje nazwnictwo sie przyjmie tak jak na eMke to ja chyba zaczne nazywac ludzi za pieniadze xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową Eeee , a jak się już żeberka i kręgoslupiki połamia to co ? wiesz jak ślisko będzie na drogach ? a wyobraź sobie jak będziesz zdejmował łańcuchy zimowe - poklejone oczyma i jelitami , trzeba będzie się dwa razy wiecej męczyć podczas mycia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao hej wam whee wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TUkogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)hej taos... czemu ja nic nie wiedzialam o tej stronie???/ crying sluchaj przeslesz mi tego skrypta jeszcze raz (na zmiane obrazki)... bo GAIA MI WYWALILA sad ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:36 pm
Kukus won od kotek!!!! scream stressed scream stressed scream stressed stare pfeh... co my mamy z wami facetami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:36 pm
PointZer0 Kukus *rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową Eeee , a jak się już żeberka i kręgoslupiki połamia to co ? wiesz jak ślisko będzie na drogach ? a wyobraź sobie jak będziesz zdejmował łańcuchy zimowe - poklejone oczyma i jelitami , trzeba będzie się dwa razy wiecej męczyć podczas mycia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:37 pm
Witaj domokun Czemu sciagnelas garderobe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową O.o .. gonk gonk gonk *przeskok na Kukusa* *przewraca* :[ ... nie pozwole maltretować kociaczkoow crying scream crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire PointZer0 Kukus *rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową Eeee , a jak się już żeberka i kręgoslupiki połamia to co ? wiesz jak ślisko będzie na drogach ? a wyobraź sobie jak będziesz zdejmował łańcuchy zimowe - poklejone oczyma i jelitami , trzeba będzie się dwa razy wiecej męczyć podczas mycia gonk scream gonk rajuuuuu!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O rynn dawno cie nei widzialem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:38 pm
Miss_Karina Kukus won od kotek!!!! scream stressed scream stressed scream stressed stare pfeh... co my mamy z wami facetami... Hej Karinka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:38 pm
Lethiel MissTao hej wam whee wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TUkogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)O.o .. tam jest zdecydowanie za dusho mnie xp gonk gonk gonk witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* zgłoś zażalenie do matki natury, że cie obdarzyła takimi ładnymi błękitnymi oczkami... nam się podobają i wcale nie uważamy, że jest cię za dużo... wręcz przeciwnie jest cię w sam raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|