Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9553 9554 9555 9556 9557 9558 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Asterad

PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:35 pm

Eurina Vam
Witajcie.....

Witaj **krzyczy z otchłani**

Kukus
sweet_chii
Kurde , te dzisiejsze kobiety mają jakiś spaczony gust , nie ?
Człowiek już nie wie czego taka chce

a czy odkrywanie czego ona chce nie jest wlasnie waszym zadaniem, ktore ma wam dawac satysfakcje i podbudowywac wasza meska dume? sweatdrop
a teraz podaj mi jeden sensowny argument czemu mam się interesować czego chce paskudna, wychudzona panna o ryju koczkodana oddajacego stolec?
bo mnie lubisz? razz PP

Rynn the Vampire
Crew

Vykk

Eurina Vam
Witajcie.....
hejka...

jak znowu moje nazwnictwo sie przyjmie tak jak na eMke to ja chyba zaczne nazywac ludzi za pieniadze xd xp whee

Kukus
*rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową

Eeee , a jak się już żeberka i kręgoslupiki połamia to co ?
wiesz jak ślisko będzie na drogach ?
a wyobraź sobie jak będziesz zdejmował łańcuchy zimowe - poklejone oczyma i jelitami , trzeba będzie się dwa razy wiecej męczyć podczas mycia

PointZer0

sweet_chii

MissTao
hej wam whee

wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TU
kogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)
hej taos... czemu ja nic nie wiedzialam o tej stronie???/ crying
sluchaj przeslesz mi tego skrypta jeszcze raz (na zmiane obrazki)... bo GAIA MI WYWALILA sad ..........
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:36 pm

Kukus won od kotek!!!! scream stressed scream stressed scream stressed stare pfeh... co my mamy z wami facetami...

Miss_Karina

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:36 pm

PointZer0
Kukus
*rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową

a wyobraź sobie jak będziesz zdejmował łańcuchy zimowe - poklejone oczyma i jelitami , trzeba będzie się dwa razy wiecej męczyć podczas mycia
gonk
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:37 pm

Eurina Vam
Witajcie.....

Witaj domokun Czemu sciagnelas garderobe sweatdrop

M-Teen

Kagenoyami

Witam wszystkich! ^____^

Kukus

O.o .. gonk gonk gonk
*przeskok na Kukusa*
*przewraca*
:[ ... nie pozwole maltretować kociaczkoow crying scream crying

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

Rynn the Vampire
PointZer0
Kukus

gonk
scream gonk rajuuuuu!!! xp

Eurina Vam
Witajcie.....
witaj whee

Kimagure-chan

Asterad

O rynn dawno cie nei widzialem wink
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:38 pm

Miss_Karina
Kukus won od kotek!!!! scream stressed scream stressed scream stressed stare pfeh... co my mamy z wami facetami...

Hej Karinka xd

PointZer0

Kukus

PostPosted: Sat Mar 26, 2005 12:38 pm

Lethiel
MissTao
hej wam whee

wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TU
kogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)

O.o .. tam jest zdecydowanie za dusho mnie xp gonk gonk gonk
witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul*
zgłoś zażalenie do matki natury, że cie obdarzyła takimi ładnymi błękitnymi oczkami... nam się podobają i wcale nie uważamy, że jest cię za dużo... wręcz przeciwnie jest cię w sam raz
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9553 9554 9555 9556 9557 9558 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games