|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:30 pm
Vykk Kitty ShadowCat to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink jakie wczorajsze...znowu mam cie do pokoju odniesc blaugh hejka kuskus... Chii czasmi nie ty jedna to imię brzmi K U K U S... Kaszą może mnie nazywać tylko jedna osoba... dziękuję za uwagę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad F..fakt... **z odchłani zapadni dobeiga pełni wyrzytu głos: ** CZEMU JAAA ? **jebut** stare *podlazi do dzioory* przeprasham XD .. nie moglam sie opanować XD *wsadza lapke do srodka* pomogu ci whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:31 pm
hej wam whee wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TUkogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Vykk Kitty ShadowCat to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink jakie wczorajsze...znowu mam cie do pokoju odniesc blaugh hejka kuskus... Chii czasmi nie ty jedna to imię brzmi K U K U S... Kaszą może mnie nazywać tylko jedna osoba... dziękuję za uwagę biggrin sorka...jedna literka za duzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus to imię brzmi K U K U S... Kaszą może mnie nazywać tylko jedna osoba... dziękuję za uwagę biggrin mmmm.. kuskusik.. glodna sie zrobilam whee *znika poszperac w lodoowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:32 pm
MissTao hej wam whee wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TUkogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)hejka Tao...ja sie dozuce za chwilke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziekuje Lethiel **chwyta za reke** tylko... uwarzaj.. nei wpa.. wpa.. **jebut leza juz razem** dnij.. ><' stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 To tylko początek, gdy rynek ropy naftowej sie tam zawali Rosja pod pretekstem ochrony ziem przed terorryzmem ( prowokację planujemy ) zaanektuje Uzbekistan , wejdzie w wojnę celną z Iranem i ceny Ropy p#261; w g281; ! wtedy wprowadzimy nasze paliwo z kot domokun eek eek eek że sloocham !!!?? scream *skacze na niego* *przewraca* *siada na nim* zadnego paliwa z malych slodkich koteczkoow !!!!!!!!!! scream gonk *rzuca na niego niezwykle inteligentne spojrzenie, któremu towarzyszy wymowna stróżka śliny cieknąca po policzku* no właśnie, zadnego paliwa z sierściuców... użyjemy te darmozjady jako kostkę brukową
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:33 pm
Kukus Vykk Kitty ShadowCat to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink jakie wczorajsze...znowu mam cie do pokoju odniesc blaugh hejka kuskus... Chii czasmi nie ty jedna to imię brzmi K U K U S... Kaszą może mnie nazywać tylko jedna osoba... dziękuję za uwagę biggrin kuskus!!!!.............. _-_ ....... ^^.... *turla sie po podlodze ze smiechu* hihih... xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Kurde , te dzisiejsze kobiety mają jakiś spaczony gust , nie ? Człowiek już nie wie czego taka chce a czy odkrywanie czego ona chce nie jest wlasnie waszym zadaniem, ktore ma wam dawac satysfakcje i podbudowywac wasza meska dume? sweatdrop a teraz podaj mi jeden sensowny argument czemu mam się interesować czego chce paskudna, wychudzona panna o ryju koczkodana oddajacego stolec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao hej wam whee wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TUkogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^)O.o .. tam jest zdecydowanie za dusho mnie xp gonk gonk gonk witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao hej wam whee wlasnie dogrzebalam sie 3 fotek sweet_chii i wrzucialm je do zbiorczej galerii -> TUkogo jeszcze w niej nie ma, a chce byc, niech mi zarzuci linki do zdjec na PMa, bo po topiku galeriowym za bardzo nie mam czasu lazic (czytaj: nie chce mi sie ^^) jak juz mowilam ja musze zrobic nowe foty bo wygladam fatalnie, potwor> NIE GORZEJ! Istna totalna, makabryczna katatsrofa! Po takiej fotce powinnam sie udac do salonu DESTRUKCJI PERSONALNEJ :gonk
ekhem.. Hej Tao ^^' sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|