|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:19 pm
Kukus - tupot białych mew? Będziesz miał okład...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:19 pm
Kukus co jest? zwerbowałeś Leth na konfidenta? blaugh wporzo... chwytasz o co chodzi, musisz mieć wtyki i kontakty *idzie łykając garściami vit. c i popijając lodowatą colę* ale mam kaca z przytupem, aż mi uszami paruje sweatdrop uuu.. biedny Kukusik sad *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:20 pm
Kukus PointZer0 Lethiel O.o ... smile smile smile *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee jejq... jak fajnie whee 4laugh czuje sie potrzebna whee Jesteś potrzebna jesteś xd *cmok w czółko* co jest? zwerbowałeś Leth na konfidenta? blaugh wporzo... chwytasz o co chodzi, musisz mieć wtyki i kontakty *idzie łykając garściami vit. c i popijając lodowatą colę* ale mam kaca z przytupem, aż mi uszami paruje sweatdrop Ciszej , bo się zorientują , a wtedy caly plan z opanowaniem gospodarki uzbekistanu dostanie w łeb scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:20 pm
M-Teen Vykk M-Teen Vykk M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz pingwiny stare question Fuzzy Pengiun Slippers sweatdrop jakies 'ale'? masz na mysli te pingwinowe buciki czy cos innego?? *macha twierdzac glowa* jasne ze tak! biggrin lol
Illune: za 50k !? chyba cie poryralo! stressed za jakies 32k kupie w markecie a teraz mam 12,5 k - ciezka droga przede mną... xp poryralo? dziwne slownictwo blaugh zartuje i tak ci ich nie spzedam zostawie je na czarna godzine ^^ [Kukus: a liczyć to mamusia nie nauczyła?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:21 pm
PointZer0 Ciszej , bo się zorientują , a wtedy caly plan z opanowaniem gospodarki uzbekistanu dostanie w łeb scream O.o .... ja tesh chce panować nad gospodarką Uzbekistanu xd xd xd *podskakooje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:22 pm
to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:22 pm
Hej Kukus 3nodding Jak ci sie podoba Szekspir? ^^' :mraaau: 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:23 pm
Lethiel PointZer0 Ciszej , bo się zorientują , a wtedy caly plan z opanowaniem gospodarki uzbekistanu dostanie w łeb scream O.o .... ja tesh chce panować nad gospodarką Uzbekistanu xd xd xd *podskakooje* czasami mi sie wydaje, ze zyje w innym swiecie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:23 pm
Kitty ShadowCat to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink jakie wczorajsze...znowu mam cie do pokoju odniesc blaugh hejka kuskus... Chii czasmi nie ty jedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:24 pm
sweet_chii Lethiel PointZer0 Ciszej , bo się zorientują , a wtedy caly plan z opanowaniem gospodarki uzbekistanu dostanie w łeb scream O.o .... ja tesh chce panować nad gospodarką Uzbekistanu xd xd xd *podskakooje* czasami mi sie wydaje, ze zyje w innym swiecie... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty ShadowCat to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink jakie wczorajsze...znowu mam cie do pokoju odniesc blaugh xd xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty ShadowCat to co Vykkuś - powtarzamy wczorajsze? wink jakie wczorajsze...znowu mam cie do pokoju odniesc blaugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
** XD siedzi sobei w czystym pokoju bez gruzu... i tajemnych zapadni ... chyba**
Oyyy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:25 pm
sweet_chii Lethiel PointZer0 Ciszej , bo się zorientują , a wtedy caly plan z opanowaniem gospodarki uzbekistanu dostanie w łeb scream O.o .... ja tesh chce panować nad gospodarką Uzbekistanu xd xd xd *podskakooje* czasami mi sie wydaje, ze zyje w innym swiecie... sweatdrop *podchodzi do Chii* *klepu klepu po plecach* tak bywa.. lol ja tez mam czasem schizy O.o razz Poschizujemy razem xDDDD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|