|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:13 pm
M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz ja mam seals'y 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii M-Teen ZApraszam do mojego sklepu razz Jak ci sie cos spodoba KLIKAJ I KUPUJ XD
Lethi: spokojnie *podaje chusteczke Velvet* ^^' ale velvet to tylko srajtasma jest xd wcale nie XD ... choosteczki tesh wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii M-Teen ZApraszam do mojego sklepu razz Jak ci sie cos spodoba KLIKAJ I KUPUJ XD
Lethi: spokojnie *podaje chusteczke Velvet* ^^' ale velvet to tylko srajtasma jest xd Jak to!? O.o PRZECIEZ JA MAM CHUSTECZKI EVLVET W LAZIENCE W PUDELKU O KOLORZE CZERWONYM Z PAPRYCZKAMI CHILLI! blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz moge ci odsprzedac za 50 k chcesz ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:15 pm
M-Teen sweet_chii M-Teen ZApraszam do mojego sklepu razz Jak ci sie cos spodoba KLIKAJ I KUPUJ XD
Lethi: spokojnie *podaje chusteczke Velvet* ^^' ale velvet to tylko srajtasma jest xd Jak to!? O.o PRZECIEZ JA MAM CHUSTECZKI EVLVET W LAZIENCE W PUDELKU O KOLORZE CZERWONYM Z PAPRYCZKAMI CHILLI! blaugh sweatdrop no to chyba, ze tak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz pingwiny stare question Fuzzy Pengiun Slippers sweatdrop jakies 'ale'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk jak wszyscy to wszyscy... xd *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:16 pm
M-Teen Vykk M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz pingwiny stare question Fuzzy Pengiun Slippers sweatdrop jakies 'ale'? masz na mysli te pingwinowe buciki czy cos innego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:16 pm
Lethiel Vykk jak wszyscy to wszyscy... xd *przytuuuuuuuuul* whee whee whee ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:18 pm
Vykk M-Teen Vykk M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz pingwiny stare question Fuzzy Pengiun Slippers sweatdrop jakies 'ale'? masz na mysli te pingwinowe buciki czy cos innego?? *macha twierdzac glowa* jasne ze tak! biggrin lol
Illune: za 50k !? chyba cie poryralo! stressed za jakies 32k kupie w markecie a teraz mam 12,5 k - ciezka droga przede mną... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel O.o ... smile smile smile *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee jejq... jak fajnie whee 4laugh czuje sie potrzebna whee Jesteś potrzebna jesteś xd *cmok w czółko* co jest? zwerbowałeś Leth na konfidenta? blaugh wporzo... chwytasz o co chodzi, musisz mieć wtyki i kontakty *idzie łykając garściami vit. c i popijając lodowatą colę* ale mam kaca z przytupem, aż mi uszami paruje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Lethiel Vykk jak wszyscy to wszyscy... xd *przytuuuuuuuuul* whee whee whee .... spokojnie XD .. to tylko po przyjacielsq XD *przytuuuuuuuuuul chii* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|