|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:04 pm
sweet_chii Lethiel Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding pewnie bedzie u Gambino ninja taka zmyla... xd xd xd nie mylic !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:04 pm
*wylazi spod kanapy* *otrzepuje sie* bleeeh brudno razz *wraca na swoj fotel poklepac Szekspira po glowie* *idzie do kuchni po czysta wode* *wraca z ysoka szklanka z wodą* *dul dul dul* aaaah! smile booosko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:05 pm
Lethiel M-Teen Lethiel Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding hehe jak zawsze Leth xDD blaugh :] .. i jestem z tego doomna .. :] rok temu ja zakladalam ale wogole polakow nie bylo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:06 pm
Lethiel M-Teen Lethiel Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding hehe jak zawsze Leth xDD blaugh :] .. i jestem z tego doomna .. :] ja tez! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:09 pm
hę ?? ktos jest ze mnie doomny O.o .. redface crying crying crying .. tio wzrooshajace crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:10 pm
ZApraszam do mojego sklepu razz Jak ci sie cos spodoba KLIKAJ I KUPUJ XD
Lethi: spokojnie *podaje chusteczke Velvet* ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii rok temu ja zakladalam ale wogole polakow nie bylo :/ hm... tym razem będą wink .. a jak nie to ich sie sila zaciągnie xd nie ma sie cio martwić blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying
proszeeee
bouuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ZApraszam do mojego sklepu razz Jak ci sie cos spodoba KLIKAJ I KUPUJ XD
Lethi: spokojnie *podaje chusteczke Velvet* ^^' *nooci pod nosem* "Velveeet miekki jak aksaaamit !!!" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:12 pm
M-Teen ZApraszam do mojego sklepu razz Jak ci sie cos spodoba KLIKAJ I KUPUJ XD
Lethi: spokojnie *podaje chusteczke Velvet* ^^' ale velvet to tylko srajtasma jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sweet_chii niech ktos ode mnie kupi blueboxa, bo ja chce kotka sobie kupic... crying proszeeee bouuuuuu crying eee tam kotek! razz Ja musze na pingwiny zbierac!! razz pingwiny stare question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|