|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:32 am
Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:33 am
Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:34 am
Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:36 am
HEEEEEEJ KOCHANIIIIIII!!! Wpadłam tylko na chwilkę, żeby oznajmić, że już wróciłam! ^_______^ Cieszycie się? 4laugh Niaf ja mykam. Jutro wpadnem ^___^ Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:40 am
Sei chan Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu?? Potrzebna mi kasa na kimono
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:42 am
Danii Sei chan Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu?? Potrzebna mi kasa na kimono I sie przez to ogona pozbywasz. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:43 am
MoonInverse HEEEEEEJ KOCHANIIIIIII!!! Wpadłam tylko na chwilkę, żeby oznajmić, że już wróciłam! ^_______^ Cieszycie się? 4laugh Niaf ja mykam. Jutro wpadnem ^___^ Papa papa surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii Sei chan Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu?? Potrzebna mi kasa na kimono ależ powświecenie ^^' a kimono? drogie jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Danii Sei chan Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu?? Potrzebna mi kasa na kimono ależ powświecenie ^^' a kimono? drogie jest? Kimonka kosztuja od 9k do 10k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:44 am
Labudziak Danii Sei chan Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu?? Potrzebna mi kasa na kimono ależ powświecenie ^^' a kimono? drogie jest? 10777 w sklepiku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:45 am
Danii Labudziak Danii Sei chan Danii Sei chan Hejka!!! *Przygląda się Danii*Czy ty przez przypadek ogona nie miałaś?? Trzeba go było schować Czemu?? Potrzebna mi kasa na kimono ależ powświecenie ^^' a kimono? drogie jest? 10777 w sklepiku no..dobra, drogie (jak na mnie) , wiecei, chyba, musze zacząc handlować, bo tylko tak sie dorobie..ehh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 8:51 am