|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:55 am
Vykk o 10rano?? a nie o 21 albo o 3 nad ranem?? nie mieszaj !! xd o 9 rano..a le jest przesoonięcie czasu wiec o 10 xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:56 am
Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:56 am
Vykk Vykk opcy PointZer0 hmm... chyba jutro o 21 dopiero jutro o 10 RANO....... i bedzie trwac 24 godziny....... o 10rano?? a nie o 21 albo o 3 nad ranem?? wycofuje pytanie RANO , AM to jest rano !!! domokun uczmy sie czytac ze zrozumieniem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:57 am
Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:58 am
Lethiel Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding hehe jak zawsze Leth xDD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare opcy sie zaczyna irytowac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Rynn the Vampire M-Teen *idzie do niej pod kanape* *zapale zapalke* A BOO! domokun domokun stare a mogłoby byc tak fajnie! WSZYTKO ZEPSULAS TY WIELKI POJEMNIKU NA ZAPALKI! sweatdrop blaugh blaugh blaugh xp *zaglada pod kanape*co sie mile panie chowaja??A moja mimijnnosc wynika z tej o to zabawki*wyciaga reke z kotkiem*czyz on nie jest slodki... [tak zwalszcza jak odgryza mi dlon] stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare naprawde? niewiedziałam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:00 pm
Vykk M-Teen Rynn the Vampire M-Teen *idzie do niej pod kanape* *zapale zapalke* A BOO! domokun domokun stare a mogłoby byc tak fajnie! WSZYTKO ZEPSULAS TY WIELKI POJEMNIKU NA ZAPALKI! sweatdrop blaugh blaugh blaugh xp *zaglada pod kanape*co sie mile panie chowaja??A moja mimijnnosc wynika z tej o to zabawki*wyciaga reke z kotkiem*czyz on nie jest slodki... [tak zwalszcza jak odgryza mi dlon] stare moja paranoia robila mi wczoraj to samo, ale odczepilam ja lomem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:00 pm
Lethiel Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding pewnie bedzie u Gambino ninja taka zmyla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:01 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare naprawde? niewiedziałam... stare kazdemu sie moze zdarzyc *kaszl*nieprawda*kaszl* zdupiam bo jeszcze kogos zjade........ nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:02 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare naprawde? niewiedziałam... stare opcy ja mam staly login i kozystam z linka bezposrednio na gildie xp a nie jakies glowne storny...i na co mi to jak tu mam tam gdzie najlepiej i najszybciej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:02 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare naprawde? niewiedziałam... stare kazdemu sie moze zdarzyc *kaszl*nieprawda*kaszl* zdupiam bo jeszcze kogos zjade........ nara narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:03 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink przy wchodzeniu na gaje masz byczy news.......... stare naprawde? niewiedziałam... stare kazdemu sie moze zdarzyc *kaszl*nieprawda*kaszl* zdupiam bo jeszcze kogos zjade........ nara papa whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:03 pm
M-Teen Lethiel Kitty ShadowCat a gdzie będzie ten balik? wink w Durem u tych sioostr blaugh jak jush dzisiaj kilka razy moowilam.. zaloshe polski topic i zashooce w gildi linka wink 3nodding hehe jak zawsze Leth xDD blaugh :] .. i jestem z tego doomna .. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|