|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:42 am
Bedziecie jutro zbierac eventy albo cos takiego u Von Helsonsów, bo ja chce! Potem by sie to fajnie sprzedalo za rok xDDD Pa Balus wink Nie mam nic lepszego do roboty to pobumpuje ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur dobra mushem spadac.... pls o pobumpowanie lub doacje na MOIM QUESCIKUdo jutra moze.... papa *przytula na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel nio.. wlasnie tak jakoś.. sweatdrop *chwieje sie* *puszcza oparcie* O.o .. *leci w dool* *teleportuje się pod nią , łapie ją , teleportuje sie z nią na sofę , kładzie ja i trzyma jej nogi w g* i jak ? sweatdrop uh.. gloowka mnie boli sad hm.. ten pomysl nie naleshal do jednych z moich najgenialniejshych xd nigdy wiecej na tajniacki fotelik do goory nogami !! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:43 am
Baliaur dobra mushem spadac.... pls o pobumpowanie lub doacje na MOIM QUESCIKUdo jutra moze.... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:44 am
PointZer0 Rynn the Vampire Zero, następnym razem jej tam nie wpuszczaj sweatdrop Racja xd *trzyma sie za gloowke* uh.. spokojnie wiecej tam nie wleze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn- o co chodzi w tym plushies w twojej sygnaturce, bo ja angielskiego nie znam za dobrze???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel uh.. gloowka mnie boli sad hm.. ten pomysl nie naleshal do jednych z moich najgenialniejshych xd nigdy wiecej na tajniacki fotelik do goory nogami !! 3nodding Ja już dawno się zorientowałem że gen X to gen samodestruktywny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Baliaur dobra mushem spadac.... pls o pobumpowanie lub doacje na MOIM QUESCIKUdo jutra moze.... papatki .... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:46 am
Kitty ShadowCat Rynn- o co chodzi w tym plushies w twojej sygnaturce, bo ja angielskiego nie znam za dobrze??? Hm, no jak klikniesz to masz shopek...robię po prostu takie plushiesy jak są w przykładzie za 450g. Ale na razie się nie wyrabiam z zamówieniami ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:46 am
Rynn the Vampire Vykk Baliaur dobra mushem spadac.... pls o pobumpowanie lub doacje na MOIM QUESCIKUdo jutra moze.... papatki .... gonk
*idzie do niej pod kanape* *zapale zapalke* A BOO! domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:48 am
M-Teen Rynn the Vampire Vykk Baliaur dobra mushem spadac.... pls o pobumpowanie lub doacje na MOIM QUESCIKUdo jutra moze.... papatki .... gonk
*idzie do niej pod kanape* *zapale zapalke* A BOO! domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kitty ShadowCat Rynn- o co chodzi w tym plushies w twojej sygnaturce, bo ja angielskiego nie znam za dobrze??? Hm, no jak klikniesz to masz shopek...robię po prostu takie plushiesy jak są w przykładzie za 450g. Ale na razie się nie wyrabiam z zamówieniami ^^' nie jestem mumia tylkoto wynik milosci mojego kotka do mnie...widzisz jak milutko odgryza mi reke ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|