|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:35 am
Baliaur Illune mam dwa kotki !!! mam dwa kotki... !!! 4laugh *zaczyna skakać* 4laugh 4laugh Dzięki Bali *przytuula* obiecuje ze oddam biggrin oki whee nie ma za cio tylko sie dobzie Naria opiekuj 3nodding ninja bo ona i tak mi wszystko nakabluje ninja moze w nastepnych listach beda czarne kotki?? 4laugh *___*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:35 am
Ciagle mnie ignorujecie! crying bueeeeee cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:36 am
Ooo.. Rynn xd Lurker nam sie ujawnil blaugh
*cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Baliaur Illune mam dwa kotki !!! mam dwa kotki... !!! 4laugh *zaczyna skakać* 4laugh 4laugh Dzięki Bali *przytuula* obiecuje ze oddam biggrin oki whee nie ma za cio tylko sie dobzie Naria opiekuj 3nodding ninja bo ona i tak mi wszystko nakabluje ninja moze w nastepnych listach beda czarne kotki?? 4laugh *___* ^^ Rynus ja mialam 3 koty w rellu i tylko czarne... a ostatni mial takie KAWAII zielone oczka... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ooo.. Rynn xd Lurker nam sie ujawnil blaugh *cmok w polika* whee a co, myślisz, że tylko ty możesz? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nawet mi sie pisac nie chce...........
//now playing: Roots Manuva - [Dub Come Save Me #09] UK Warriors Feat. Riddla [2:54]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Zegnam odchodzących xd *patrzy na Lethiel siedząca koło niego* A Ty tu skąd? sweatdrop ninja oh nie.. jak odkryles ze tu jestem XD !!! ;p .. a tak chcialam zobaczyc jak sie tu siedzi whee Hmm... mi tam przyjemnie , ale czy tobie aniołku krewka do głowki nie spływa ? sweatdrop nio.. wlasnie tak jakoś.. sweatdrop *chwieje sie* *puszcza oparcie* O.o .. *leci w dool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:38 am
opcy nawet mi sie pisac nie chce........... //now playing: Roots Manuva - [Dub Come Save Me #09] UK Warriors Feat. Riddla [2:54] 3nodding tyz czasem tak mam tylko ze zazwyczaj z gadaniem sweatdrop "Julka kup mi bilet bo mi sie gadac nie kce" xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:39 am
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0 Zegnam odchodzących xd *patrzy na Lethiel siedząca koło niego* A Ty tu skąd? sweatdrop ninja oh nie.. jak odkryles ze tu jestem XD !!! ;p .. a tak chcialam zobaczyc jak sie tu siedzi whee Hmm... mi tam przyjemnie , ale czy tobie aniołku krewka do głowki nie spływa ? sweatdrop nio.. wlasnie tak jakoś.. sweatdrop *chwieje sie* *puszcza oparcie* O.o .. *leci w dool* *poodsuwa materac* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zero, następnym razem jej tam nie wpuszczaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:40 am
dobra mushem spadac.... pls o pobumpowanie lub doacje na MOIM QUESCIKUdo jutra moze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|