|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:14 am
PointZer0 M-Teen Baliaur PointZer0 No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee teraz jestes tu rodzynkiem 4laugh *recmok* xDDDD rodzynek rodzynke biggrin biggrin biggrin To już nie Opcy jest rodzynkiem ? xd Biedny opcuś biggrin odchodzi na emeryture :d juz nie jestes rodzynek pierwsz klasa biggrin nie martw sie mozesz zostac 2 rodynkiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ hehe a co ja mam powiedziec ja z tym glabem musze MIESZKAC mad D *otwiera oczy, siada*on jest super fajny heart whee 4laugh hehe no nie watpie razz razz razz wszycy kolesia mu to mowia wink on jest... taki kofany heart whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao no na to by wychodziło razz Mistle samsa napisała "to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku"... komu sms-a?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:15 am
M , Mistle - uwazajcie na cytaty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen Baliaur PointZer0 No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee teraz jestes tu rodzynkiem 4laugh *recmok* xDDDD rodzynek rodzynke biggrin biggrin biggrin To już nie Opcy jest rodzynkiem ? xd nieee! Opcy jest prezesem wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ hehe a co ja mam powiedziec ja z tym glabem musze MIESZKAC mad D *otwiera oczy, siada*on jest super fajny heart whee 4laugh hehe no nie watpie razz razz razz wszycy kolesia mu to mowia wink on jest... taki kofany heart whee 4laugh nawet bym powiedziała bardzo kochany i przystojny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:16 am
Kitty ShadowCat on jest... taki kofany heart whee 4laugh musialabys widziec jak on beka i puszcza gazy zmienilabys zdanie domokun domokun a feeeeeeeee domokun ale tego go YumiTao nauczyla wiec to JEJ wina domokun biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:18 am
Illune YumiTao no na to by wychodziło razz Mistle samsa napisała "to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku"... komu sms-a? yy...mistle napisał powyzje w poscie ten tekst razz a ja dostałm od kazika wiadomośc podobnom do informacji Usiatka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:19 am
YumiTao nawet bym powiedziała bardzo kochany i przystojny xd no z tym zarostem biggrin biggrin na uszach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Illune YumiTao no na to by wychodziło razz Mistle samsa napisała "to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku"... komu sms-a? yy...mistle napisał powyzje w poscie ten tekst razz a ja dostałm od kazika wiadomośc podobnom do informacji Usiatka biggrin kurde....jebie mi się coś.... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Kitty ShadowCat on jest... taki kofany heart whee 4laugh musialabys widziec jak on beka i puszcza gazy zmienilabys zdanie domokun domokun a feeeeeeeee domokun ale tego go YumiTao nauczyla wiec to JEJ wina domokun biggrin biggrin ja tylko go bąków nauczyłam puszczac :p tobie przysługuje cała reszta dałnietych spraw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|