|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:09 am
Lethiel XD .. hm.. musze wymyslic inną kare xd eek Znowu gazeta gonk *teleportuje się na sufit i siada na swoim troniku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:09 am
Lethiel PointZer0 Lethiel co nie zmniena faktu ze przytuulony zostaleś blaugh tio masz jeszcze ćmoka za kare twisted *ćmoook w policzek* blaugh Tak karany to ja mogę być codziennie xd XD .. hm.. musze wymyslic inną kare xd Leth kupmy sobie po biczu :d i bedziemy Zerusia biczowac jak bedzie nie grzeczny twisted sasas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:10 am
YumiTao Illune Mistle YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad a moj brat mowi inaczej....ciekawe kto to takie sciemy puszcza ze kierowca umarl.... stare ee...twoj brat ? xp GRUNDIG o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Mistle YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad a moj brat mowi inaczej....ciekawe kto to takie sciemy puszcza ze kierowca umarl.... stare wypluj e slowa sad sad ja dowidzialabym sie ze cos jest nie tak odrazu ! zreszta bylam tam wczoraj sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ hehe a co ja mam powiedziec ja z tym glabem musze MIESZKAC mad D *otwiera oczy, siada*on jest super fajny heart whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Baliaur PointZer0 No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee teraz jestes tu rodzynkiem 4laugh *recmok* xDDDD rodzynek rodzynke biggrin biggrin biggrin To już nie Opcy jest rodzynkiem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:11 am
Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ hehe a co ja mam powiedziec ja z tym glabem musze MIESZKAC mad D *otwiera oczy, siada*on jest super fajny heart whee 4laugh hehe no nie watpie razz razz razz wszycy kolesia mu to mowia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:12 am
opcy YumiTao yy...niech ja ktos podniesie xp po co... i tak zaraz znowu zemdleje....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune YumiTao Illune Mistle YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad a moj brat mowi inaczej....ciekawe kto to takie sciemy puszcza ze kierowca umarl.... stare ee...twoj brat ? xp GRUNDIG o.O no na to by wychodziło razz Mistle samsa napisała "to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Illune Mistle YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad a moj brat mowi inaczej....ciekawe kto to takie sciemy puszcza ze kierowca umarl.... stare wypluj e slowa sad sad ja dowidzialabym sie ze cos jest nie tak odrazu ! zreszta bylam tam wczoraj sad sad *pluje za siebie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen Baliaur PointZer0 No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee teraz jestes tu rodzynkiem 4laugh *recmok* xDDDD rodzynek rodzynke biggrin biggrin biggrin To już nie Opcy jest rodzynkiem ? xd to mamy 2 rodzynki ^^ goopie kotki nie kca na ghosty sie ubrac wrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ hehe a co ja mam powiedziec ja z tym glabem musze MIESZKAC mad D *otwiera oczy, siada*on jest super fajny heart whee 4laugh super fajny xDDD dodalabym cos jeszcze ale nie chce peszyc twisted xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao no na to by wychodziło razz Mistle samsa napisała "to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku"... no zreszta kazik tak mowil tobie wiec to sciema na bank nie jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel XD .. hm.. musze wymyslic inną kare xd eek Znowu gazeta gonk *teleportuje się na sufit i siada na swoim troniku* neee.. gazete ci oszczedze wink *patrzy w goore* *podskakooje* *łapie sie oparcia* *wciska sie obok Zera* O.o .. jak tu fajnie whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|