|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:04 am
PointZer0 Lethiel twisted *skok na Zeroosia* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh Te , te trzy taterki już zeszły :> co nie zmniena faktu ze przytuulony zostaleś blaugh tio masz jeszcze ćmoka za kare twisted *ćmoook w policzek* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:04 am
YumiTao Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz nie moim zdanie to lesba biggrin ale mozna to cos nazwac trollo-obojniakiem razz i tyle xd bardzo lubi takze jak sie na Niego mowi BACZKU SMIERDZIUSZKU albo GNIJACA SKARPETUSZKO wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:05 am
Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ yy...niech ja ktos podniesie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee teraz jestes tu rodzynkiem 4laugh *recmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel co nie zmniena faktu ze przytuulony zostaleś blaugh tio masz jeszcze ćmoka za kare twisted *ćmoook w policzek* blaugh Tak karany to ja mogę być codziennie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:06 am
YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:06 am
YumiTao Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ yy...niech ja ktos podniesie xp niech sobie troszku polezy.... biggrin az jej szok minie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:07 am
Mistle YumiTao Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz nie moim zdanie to lesba biggrin ale mozna to cos nazwac trollo-obojniakiem razz i tyle xd bardzo lubi takze jak sie na Niego mowi BACZKU SMIERDZIUSZKU albo GNIJACA SKARPETUSZKO wink to jest GAZUJA ! albo KIEŁBASAJĘZORA biggrin aa zreszto kto wie co to jest xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao yy...niech ja ktos podniesie xp po co... i tak zaraz znowu zemdleje.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao yy...niech ja ktos podniesie xp po co... i tak zaraz znowu zemdleje....... racja...moze sam do siebie dojdzie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad a moj brat mowi inaczej....ciekawe kto to takie sciemy puszcza ze kierowca umarl.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:08 am
Kitty ShadowCat Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+ hehe a co ja mam powiedziec ja z tym glabem musze MIESZKAC mad D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Mistle YumiTao Mistle vel Usiatek : dowiedziałaś sie cos w sprawie tego wypadq ? sa rꮥ wersje...co sie z nimi satło sad nom MC ma wstrzas muzgu a Pasik zmiazrzona miednice ale go ponoc poskladali i raczej bedzie chodzil ..... to jest na 100% prawda bo tak Raf mowil a byl w szpitalu zaraz po wypadku sad a moj brat mowi inaczej....ciekawe kto to takie sciemy puszcza ze kierowca umarl.... stare ee...twoj brat ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel co nie zmniena faktu ze przytuulony zostaleś blaugh tio masz jeszcze ćmoka za kare twisted *ćmoook w policzek* blaugh Tak karany to ja mogę być codziennie xd XD .. hm.. musze wymyslic inną kare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:09 am
Baliaur PointZer0 No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee teraz jestes tu rodzynkiem 4laugh *recmok* xDDDD rodzynek rodzynke biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|