|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:59 am
Illune Baliaur bosh tyle new fajniusich itemkoff gonk a jesio bedzie 3ba listy new kupic gonk 3ba by znalezc jakiegos sponsora (ROFTL) Ilune moge ci pozyczyc na jakis czas kotka??? kcesh?? chceee 4laugh pozycze ci do czasu az sobie uzbierash na wlasnego.... ile to bedzie tak ok trwac?? ale uwazaj bo jak w terminie nie oddash to ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:00 am
Mistle Eredin wlasnie udeza we mnie laciem i beka w ucho ...... feeeee...... ah ci mezszyzni wink i tranzwestyci tesz razz razz wink posc mu bąka to se pojdzie xd Czesc Zer0 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:00 am
twisted *skok na Zeroosia* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare Mistle jest jego siostra xd wiec wie wszytsko o Eredinie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare eeee Mistle to jego siostra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel twisted *skok na Zeroosia* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh Te , te trzy taterki już zeszły :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeruś...! *prrzytullll* whee 4laugh *cmok w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:02 am
Baliaur Illune Baliaur bosh tyle new fajniusich itemkoff gonk a jesio bedzie 3ba listy new kupic gonk 3ba by znalezc jakiegos sponsora (ROFTL) Ilune moge ci pozyczyc na jakis czas kotka??? kcesh?? chceee 4laugh pozycze ci do czasu az sobie uzbierash na wlasnego.... ile to bedzie tak ok trwac?? ale uwazaj bo jak w terminie nie oddash to ... twisted narazie mam 3 k ale nie martw sie zwroce ci kiciusia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:03 am
No no , co za powitanie xd *cmok dla każdej pani* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Kitty ShadowCat Mistle hej wszytkim smile a co do Eredina to gej-tranzwestyta razz razz a skąd wiesh? sprawdzałaś? stare to moj brat smile mieszkam z nim jakis czas wiec pewne rzeczy wiem wink wink wink eek eek eek eek eek eek eek eek *mdleje* +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|