|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:42 am
Lethiel YumiTao Lethiel YumiTao hmm...nie wiadomo biggrin moze lubi i dziewczyki i chłopaczk xd xd hehe XD .. przestan bo kitty dostanie zawalu xd xd xd przeciez ja nie zartuje :d mowie nie skazitelna prawde twisted xd hehehe xd xd xd ta.....jasne *popycha Yumi* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:43 am
Illune Lethiel YumiTao Lethiel YumiTao hmm...nie wiadomo biggrin moze lubi i dziewczyki i chłopaczk xd xd hehe XD .. przestan bo kitty dostanie zawalu xd xd xd przeciez ja nie zartuje :d mowie nie skazitelna prawde twisted xd hehehe xd xd xd ta.....jasne *popycha Yumi* xd *popycha Illune duzo mocniej xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:45 am
YumiTao *popycha Illune duzo mocniej xd * scream *wpada na sciane* - _ -' *rzuca sie z wsciekloscia na Yumi* scream buaha jak za starych czasow twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:46 am
Lethiel Shiinma Lethiel Liscia Kleofasa 3nodding whee Opowiedz cos o Nim ;3 xd .. ech... nio wiec... liść Kleofas powstal na jednej z noodnych lekcji religii 3nodding przezyl kilka smierci z rąk moich kolegoow XD ... ale za kashdym razem sie reinkarnowal.. obecnie jest zasuszony w "Wielkiej Księdze Liścia Kleofasa" .. gdzie znajduja sie "Gł nauki Liścia Kleofasa" biggrin xd whee A h, so.. O_o ... Nie ma to jak niezniszczalny Lisc Oo (gorsze od karaluchow?Oo)Ehhh... Mozdzek mi sie powoli zaczyna gotowac w tej mojej czaszce TT Idem sie polozyc.. Sayo Wam ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune YumiTao *popycha Illune duzo mocniej xd * scream *wpada na sciane* - _ -' *rzuca sie z wsciekloscia na Yumi* scream buaha jak za starych czasow twisted *zaczyna unosic sie w powietrzu* a puci puci biggrin dzicinka mnie nie dostanie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:47 am
Shiinma A h, so.. O_o ... Nie ma to jak niezniszczalny Lisc Oo (gorsze od karaluchow?Oo)Ehhh... Mozdzek mi sie powoli zaczyna gotowac w tej mojej czaszce TT Idem sie polozyc.. Sayo Wam ;* papatki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Illune YumiTao *popycha Illune duzo mocniej xd * scream *wpada na sciane* - _ -' *rzuca sie z wsciekloscia na Yumi* scream buaha jak za starych czasow twisted *zaczyna unosic sie w powietrzu* a puci puci biggrin dzicinka mnie nie dostanie xd xd to niesprawiedliwe gonk Kitty kurde to nie jest gej ! Jak chcesz to mozermy to razem z Yumi sprawdzic twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:49 am
YumiTao Kitty ShadowCat YumiTao Lethiel YumiTao hmm...nie wiadomo biggrin moze lubi i dziewczyki i chłopaczk xd xd hehe XD .. przestan bo kitty dostanie zawalu xd xd xd przeciez ja nie zartuje :d mowie nie skazitelna prawde twisted xd gonk gonk gej mnie obściskuje i całuje *mdleje* +_+ xp *podnosi kitty z ziemi i zaczyna ja wachlowac reka* przeciez ja tylko zartowałm Kitty biggrin Eredin jest 88% facetem biggrin *wstaje* jezzuuu.... a juz się bałam sweatdrop ufff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:50 am
Illune YumiTao Illune YumiTao *popycha Illune duzo mocniej xd * scream *wpada na sciane* - _ -' *rzuca sie z wsciekloscia na Yumi* scream buaha jak za starych czasow twisted *zaczyna unosic sie w powietrzu* a puci puci biggrin dzicinka mnie nie dostanie xd xd to niesprawiedliwe gonk Kitty kurde to nie jest gej ! Jak chcesz to mozermy to razem z Yumi sprawdzic twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:51 am
Kitty ShadowCat YumiTao Kitty ShadowCat YumiTao Lethiel YumiTao hmm...nie wiadomo biggrin moze lubi i dziewczyki i chłopaczk xd xd hehe XD .. przestan bo kitty dostanie zawalu xd xd xd przeciez ja nie zartuje :d mowie nie skazitelna prawde twisted xd gonk gonk gej mnie obściskuje i całuje *mdleje* +_+ xp *podnosi kitty z ziemi i zaczyna ja wachlowac reka* przeciez ja tylko zartowałm Kitty biggrin Eredin jest 88% facetem biggrin *wstaje* jezzuuu.... a juz się bałam sweatdrop ufff *pomaga kitty dojsc do Big fotela* usiadz i nie mdlej juz więcej whee smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:52 am
YumiTao *podnosi kitty z ziemi i zaczyna ja wachlowac reka* przeciez ja tylko zartowałm Kitty biggrin Eredin jest 88% facetem biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:53 am
Lethiel YumiTao *podnosi kitty z ziemi i zaczyna ja wachlowac reka* przeciez ja tylko zartowałm Kitty biggrin Eredin jest 88% facetem biggrin xd buhuhuhuh crying też chcę dwa kotki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|