|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:25 am
Baliaur Miss_Karina Hejak na chwilke wpadlam >.< whee heyka 4laugh hey Illune co ty mash za fajowe rajstoopki?? o.O nara Kropka z Durem u Moiry whee Eredin: a jednak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:26 am
Eredin YumiTao Eredin YumiTao yy..eredin to było do mnie czy do Yume ? To było o Tobie xd wink dzieki xd wole być kleptomanka niz Jasio-filem xp xd Zaloze związek Jasio-fili xd hehe tulic jasia albo bubu nono razz i to i to jest boskie xd ty geju xp xd nie wiedziałm ze krecisz z bubu biggrin no no ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol >.< to juz nie wiem... pisze tam ze o 10 rano >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla ojej, ile ludzi się ze mną wita XD...kopę lat starym znajomym, miło mi poznać nowych 4laugh !!! *dalej sie z nim turla* xd xd xd *turl turl turl* mraaaaaur 4laugh *przytuuuuuuul* xd xd xd *przytula siostrzyczkę^^* ech...daaaawno mnie tu nie było^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:27 am
U nas - o 10 rano 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty : chyba na 1 =]
Illune: chyba nie paraliz tylko ma zmiazdzona miednice i nogi , moja sister sie pyta czy ich znasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Lethiel Miss_Karina Eredin to w koncu o 10 rano ? to by bylo akurat bo wczesniej leci pocahontas 2 i musze obejrzec xd blaugh ere >.< to o 21 (jesli chodzi o evencik >.<) nio wlasnie nie wiadomo w końcu XD ... zdecydujcie sie wkoncu razz jedni mowia ze o 21 inni ze o 9 rano xp No nie wiem Yumi grundig mowil ze kierowca zmarl a tamej drugi jest sparalizowany a jest raczej na biezaco bo to jego kumple ze szkoly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:28 am
Rynn the Vampire U nas - o 10 rano 3nodding heart Rynn ^o^!!! Hej siostrzyczko *^^*!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:28 am
Miss_Karina lol >.< to juz nie wiem... pisze tam ze o 10 rano >.< wiec o tej godzinie bedzie... zreszta event trwa 24 godziny........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:29 am
Yumehayla Rynn the Vampire U nas - o 10 rano 3nodding heart Rynn ^o^!!! Hej siostrzyczko *^^*! no nie, witałam się z tobą już! Paskud nie zauważył xd heart hejeczka ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Kitty : chyba na 1 =] Illune: chyba nie paraliz tylko ma zmiazdzona miednice i nogi , moja sister sie pyta czy ich znasz powiedz uli ze kazik mi napisał "powiedy male ze emci ma tylko wstrzas mozgu a pasik mial operacje i jest poskladany" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao ty geju xp xd nie wiedziałm ze krecisz z bubu biggrin no no ... Ale nie lece na Alanka tak jak Ty wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:30 am
Yumehayla *przytula siostrzyczkę^^* ech...daaaawno mnie tu nie było^^; nio wlasnie :> .. mam nadzieje ze sie poprawish .. albo niechybnie dosięgnie cie zlowieszcza kara Liścia Kleofasa !!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:30 am
YumiTao Eredin Kitty : chyba na 1 =] Illune: chyba nie paraliz tylko ma zmiazdzona miednice i nogi , moja sister sie pyta czy ich znasz powiedz uli ze kazik mi napisał "powiedy male ze emci ma tylko wstrzas mozgu a pasik mial operacje i jest poskladany" xp eee.....to ja juz nie wiem jak jest Eredin, moj brat grundig ich zna....chodza z nimi do szkoly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|