|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:22 am
Eredin to w koncu o 10 rano ? to by bylo akurat bo wczesniej leci pocahontas 2 i musze obejrzec xd blaugh mmmraurrr... a na jakim programie? mraurrrr *dalej się wtula* mraurrr whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla ojej, ile ludzi się ze mną wita XD...kopę lat starym znajomym, miło mi poznać nowych 4laugh !!! *dalej sie z nim turla* xd xd xd *turl turl turl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao yy..eredin to było do mnie czy do Yume ? To było o Tobie xd wink dzieki xd wole być kleptomanka niz Jasio-filem xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Hejak na chwilke wpadlam >.< whee heyka 4laugh hey Illune co ty mash za fajowe rajstoopki?? o.O nara Kropka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin to w koncu o 10 rano ? to by bylo akurat bo wczesniej leci pocahontas 2 i musze obejrzec xd blaugh http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6824127
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:23 am
Illune Cześć whee Yumi, Eredin: Kierowca zmarł a pasazer jest cały sparalizowany. oo ku.... mialem nadzieje ze nie bedzie tak zle stare sad † †
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Eredin to w koncu o 10 rano ? to by bylo akurat bo wczesniej leci pocahontas 2 i musze obejrzec xd blaugh ere >.< to o 21 (jesli chodzi o evencik >.<) nio wlasnie nie wiadomo w końcu XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:24 am
Taa.....widze ze bardzo duzo osob mnie zauwazylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lethiel Yumehayla ojej, ile ludzi się ze mną wita XD...kopę lat starym znajomym, miło mi poznać nowych 4laugh !!! *dalej sie z nim turla* xd xd xd *turl turl turl* mraaaaaur 4laugh *przytuuuuuuul* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Eredin YumiTao yy..eredin to było do mnie czy do Yume ? To było o Tobie xd wink dzieki xd wole być kleptomanka niz Jasio-filem xp xd Zaloze związek Jasio-fili xd hehe tulic jasia albo bubu nono razz i to i to jest boskie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:25 am
Lethiel Miss_Karina Eredin to w koncu o 10 rano ? to by bylo akurat bo wczesniej leci pocahontas 2 i musze obejrzec xd blaugh ere >.< to o 21 (jesli chodzi o evencik >.<) nio wlasnie nie wiadomo w końcu XD ... zdecydujcie sie wkoncu razz jedni mowia ze o 21 inni ze o 9 rano xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Taa.....widze ze bardzo duzo osob mnie zauwazylo xp witaj 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Taa.....widze ze bardzo duzo osob mnie zauwazylo xp patrz tamta albo przed tamta strona.. skad mash te rajstopki nyu??? gdzie mozna dostac HiPster shrt?? elo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|