|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:07 am
bobla
mam pytanko
po ile jest w sklepie blue HIPster shirt bo po tym remanencie w sklepach sie polapac nie moge co gdzie jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumi słyszałas te karetki wczoraj ? wieczorem ;] okazalo sie ze byl wypadek na dolnym , dwoch znajomych naszych siostr , 19 lat jeden sie przebudzil drugiego proboja poskladac sad
witajcie znowu , i wybaczcie ta chwilowa nieobecnosc ale moj komp to straszny zartownis xd Hej kitty *wielki przytulas i cmok dla mojego kotka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur YumiTao Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd wole wiac niz mandat placic... a o ktorej NASZEGO polskiego czasu zaczyna sie jutro event?? o 9.......... tak mi sie zdaje ej to wkoncu o 9 rano czy o 21 wieczorem ? bo juz nie kumam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:08 am
*wraca ponownie* Ciekawe, ile jeszcze razy tutaj bede wracam..:3 Hej Wam ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:08 am
YumiTao opcy Baliaur YumiTao Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd wole wiac niz mandat placic... a o ktorej NASZEGO polskiego czasu zaczyna sie jutro event?? o 9.......... tak mi sie zdaje ej to wkoncu o 9 rano czy o 21 wieczorem ? bo juz nie kumam xp 9:00 am czyli rano...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:09 am
Shiinma *wraca ponownie* Ciekawe, ile jeszcze razy tutaj bede wracam..:3 Hej Wam .. witaj 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:09 am
Shiinma *wraca ponownie* Ciekawe, ile jeszcze razy tutaj bede wracam..:3 Hej Wam .. hej my sie chyba jeszcze nie znamy eredin milo mi wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:10 am
Eredin witajcie znowu , i wybaczcie ta chwilowa nieobecnosc ale moj komp to straszny zartownis xd Hej kitty *wielki przytulas i cmok dla mojego kotka* xd *oddaje cmok i wtula się* whee 4laugh witaj Shiin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma *wraca ponownie* Ciekawe, ile jeszcze razy tutaj bede wracam..:3 Hej Wam .. hey my sie jeszcze nie znamy *podaje lapke* Baliaur jestem.... czasem mowia na mnie Bali..co mnie wqrza ale jakos to znosze.... mozna jeszcze Maryska xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Yumi słyszałas te karetki wczoraj ? wieczorem ;] okazalo sie ze byl wypadek na dolnym , dwoch znajomych naszych siostr , 19 lat jeden sie przebudzil drugiego proboja poskladac sad witajcie znowu , i wybaczcie ta chwilowa nieobecnosc ale moj komp to straszny zartownis xd Hej kitty *wielki przytulas i cmok dla mojego kotka* ajjj sad cos tam mi kazik mowił na gadu sad ale zabardzo nie zrozumiałam o co mu chodziło sad chyba był roztrzesiony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:12 am
Hej. Mowcie mi Shiinma, lub Kocur. Jak wolicie :3 Mru ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tooooooooooooooo znowu ja XD! Hej >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma *wraca ponownie* Ciekawe, ile jeszcze razy tutaj bede wracam..:3 Hej Wam .. Hey whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:13 am
Yumehayla Tooooooooooooooo znowu ja XD! Hej >3 Yume !!!!!!!!! 4laugh whee *rozbieg* *skok* *przewrooć* *przytuuuuuuuul* *przeturl* witaj braciszq 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|